Tivadar György receptje
2017. augusztus 4.- 1 kg málna
- 15 dkg cukor
- 2 db csillagánizs
- 3 rúd fahéj
- 1 db citrom
- 10 db szeder
- 10 db cseresznye
málna , csillagánizs , fahéj , citrom , szeder , cseresznye
málna , csillagánizs , fahéj , citrom , szeder , cseresznye
Szerző: Varjú Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Varjú Viktor és Szalkai Pál
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű
Szerző: Mogyorósi Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
A resztelt máj klasszikus fogás, amihez szinte mindenkinek fűződik legalább egy kedves emléke.
Szerző: Segal Viktor és Vida József
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz