Receptek

Hideg málnaleves

Hideg málnaleves

Tivadar György receptje 4 fő részére

HOZZÁVALÓ:

  • 1 kg málna
  • 15 dkg cukor
  • 2 db csillagánizs
  • 3 rúd fahéj
  • 1 db citrom
  • 10 db szeder
  • 10 db cseresznye

ELKÉSZÍTÉSE:
A cukorból, vízből és fűszerekből ízkivonatot készítünk, kihűtjük, leszűrjük, hozzáadjuk a málnát, csomómentesre
turmixoljuk és átpasszírozzuk. A citrom levével és héjával ízesítjük még, szederrel és cseresznyével tálaljuk.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább