A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Hideg málnaleves

Tivadar György receptje

2017. augusztus 4.
  • 1 kg málna
  • 15 dkg cukor
  • 2 db csillagánizs
  • 3 rúd fahéj
  • 1 db citrom
  • 10 db szeder
  • 10 db cseresznye
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű
A cukorból, vízből és fűszerekből ízkivonatot készítünk, kihűtjük, leszűrjük, hozzáadjuk a málnát, csomómentesre turmixoljuk és átpasszírozzuk. A citrom levével és héjával ízesítjük még, szederrel és cseresznyével tálaljuk.




málna , csillagánizs , fahéj , citrom , szeder , cseresznye

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra