Tivadar György receptje
2017. augusztus 4.- 1 kg málna
- 15 dkg cukor
- 2 db csillagánizs
- 3 rúd fahéj
- 1 db citrom
- 10 db szeder
- 10 db cseresznye

málna , csillagánizs , fahéj , citrom , szeder , cseresznye
málna , csillagánizs , fahéj , citrom , szeder , cseresznye
Máriusz pizzája valóságos umami láncreakciót indít el a szájban.
Szerző: Adorjányi Máriusz
Fogás: tészták
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nagy Attila, Bori Mami étterem
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Bicsár Attila
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Egy népszerű és látványos szilveszteri étel!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Az étel a tarcali Andrássy-kúria egyik kedvelt fogása.
Szerző: Varjú Imre, a Bobajka séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz