Tivadar György receptje
2018. június 22.- 4 db kacsacomb
- 1 kg kacsazsír
- 1 fej fokhagyma
- 2 fej vöröshagyma
- 1 tk fekete egész bors
- 5 db babérlevél
- 1 db citrom
- 4 db fürjtojás
- 1 doboz retekhajtás
- 1/2 dl olívaolaj
- só
Szerző: Saly Noémi
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Mészáros Ádám
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Saly Noémi
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű