Tivadar György receptje
2018. június 22.- 4 db kacsacomb
- 1 kg kacsazsír
- 1 fej fokhagyma
- 2 fej vöröshagyma
- 1 tk fekete egész bors
- 5 db babérlevél
- 1 db citrom
- 4 db fürjtojás
- 1 doboz retekhajtás
- 1/2 dl olívaolaj
- só

A daragombóchoz jól illik az édes tejföl és a vörösbogyómártás.
Szerző: Készítette Bittera Dóra, Helmut Österreicher
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Kevés alapanyag szükségeltetik hozzá, mégis isteni desszert készül belőle.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Tálas Kata
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Feke Zoltán
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: köretek
Nehézség: Legkönnyebb