Jónás Gábor receptje
2020. február 3.- 30 dkg cékla
- 20 dkg kecskesajt
- 5 dkg dió
- 5 dkg fenyőmag
- 1 köteg friss bazsalikom
- 2 dl olívaolaj
- 2 gerezd fekete fokhagyma
fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Frideczky András
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Palotai Csaba és Gabnai Csaba
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Várvizi Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Libor Mária
Fogás: kenyerek
Nehézség: Könnyű