Jónás Gábor receptje
2020. február 3.- 30 dkg cékla
 - 20 dkg kecskesajt
 - 5 dkg dió
 - 5 dkg fenyőmag
 - 1 köteg friss bazsalikom
 - 2 dl olívaolaj
 - 2 gerezd fekete fokhagyma
 
fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla

                                				Szerző:    Feke Zoltán
                                Fogás:    parfé/fagylalt
                                Nehézség:    Könnyű
				

                                				Szerző:    Forster Zoltán
                                Fogás:    főételek
                                Nehézség:    Közepesen nehéz
				

                                 
					Sültek mellé kínáljuk, de markáns sajtokkal is remek. 
 
								Szerző:    Segal Viktor
                                Fogás:    savanyúság
                                Nehézség:    Könnyű
				

                                				Szerző:    Nábelek Zsófia
                                Fogás:    sütemények
                                Nehézség:    Könnyű
				

                                				Szerző:    Bicsár Attila
                                Fogás:    előételek
                                Nehézség:    Legkönnyebb