Jónás Gábor receptje
2020. február 3.- 30 dkg cékla
- 20 dkg kecskesajt
- 5 dkg dió
- 5 dkg fenyőmag
- 1 köteg friss bazsalikom
- 2 dl olívaolaj
- 2 gerezd fekete fokhagyma
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/01/Cekla-carpaccio--monostori-kecskesajt--dios-pesto--fekete-fokhagyma-770x_.jpg?token=1d5ff2c80905db1f5f43f9f35e7ed30c)
fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
Szerző: Farkas Richárd
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Kárpátalján a töltelékbe sok helyen nem tesznek pirospaprikát.
Szerző: Az ételt Varju Viktor készítette, Vidnyánszky Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Tátrai Balázs
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Márai Lola elkallódott szakácskönyvéből.
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű