Jónás Gábor receptje
2020. február 3.- 30 dkg cékla
- 20 dkg kecskesajt
- 5 dkg dió
- 5 dkg fenyőmag
- 1 köteg friss bazsalikom
- 2 dl olívaolaj
- 2 gerezd fekete fokhagyma

fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Koltay Gábor és Koltayné Zsoldos Krisztina
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Téli kedvencünk tele kollagénnel.
Szerző: Jahni László
Fogás: előételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Klasszikus osztrák Linzertorte-recept.
Szerző: Massimo Fenati
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz