Jónás Gábor receptje
2020. február 3.- 30 dkg cékla
- 20 dkg kecskesajt
- 5 dkg dió
- 5 dkg fenyőmag
- 1 köteg friss bazsalikom
- 2 dl olívaolaj
- 2 gerezd fekete fokhagyma

fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Nyíri Szása
Fogás: levesek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Légli Attila
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Tudta, hogy egy szabadkai cukrászmester kreálta Blaha Lujza esküvőjére a később híressé vált tortát?
Szerző: Auguszt Olga
Fogás: torták
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Lőrincz György
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes