Jónás Gábor receptje
2020. február 3.- 30 dkg cékla
- 20 dkg kecskesajt
- 5 dkg dió
- 5 dkg fenyőmag
- 1 köteg friss bazsalikom
- 2 dl olívaolaj
- 2 gerezd fekete fokhagyma

fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
fokhagyma , pestó , kecskesajt , cékla
Egy szociológus és egy külügyi szakértő. A főzés szenvedélye hozta össze őket.
Szerző: Fotó: Kövesdi Réka - Tonté Barbara és Budai Zsanett
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Saját séfünk
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Lőrincz Szilvia
Fogás: torták
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Tivadar György
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Auguszt Olga
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz