A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Céklasaláta – Dobrumba-kedvenc

Berényi András receptje

2018. május 10.
  • 1 kg cékla
  • 50 g cukor
  • 10 g só
  • 50 g balzsamecet
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű
A céklát meghámozzuk, diónyi darabokra vágjuk, és puhára pároljuk. Összekeverjük a többi hozzávalóval, majd serpenyőben kevergetve 15-20 percig sütjük, amíg a leve be nem sűrűsödött. A langyos sült céklát joghurttal kikent tálra vagy tányérokra adagoljuk, bébispenótlevelekkel, pirított dióval, olívaolajjal tálaljuk.




balzsamecet , cékla

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra