Receptek

Császármorzsa

Császármorzsa

Giuseppe Scaricamazza receptje

Hozzávalók:

  • 75 g búzadara
  • 3 db tojás
  • 3 dl tej
  • só, kevés cukor
  • olaj a sütéshez

Elkészítése:
A búzadarát, tojást, tejet, sót és cukrot habverővel csomómentesre keverjük, majd egy órán át pihentetjük. Forró, tapadásmentes serpenyőben kevés olajon sütni kezdjük, villával kevergetjük, és kis darabokra tördeljük. Amikor átsült, forrón, porcukorral tálaljuk.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.