Receptek

Csicsókakrémleves füstölt kacsamellfilével, illatos turbolyával

Csicsókakrémleves füstölt kacsamellfilével, illatos turbolyával

Ráspi (Horváth József) receptje (4 fő részére)

HOZZÁVALÓK:
  • 25 dkg csicsóka
  • 5 dkg gesztenye
  • 8 dl tyúkhúsleves (nem húsalaplé, hanem húsleves!)
  • 1/5 dl tejszín
  • 2 dkg vaj
  • só, bors
  • ízlés szerint kacsamellfilé, füstölt pisztráng és turbolya
A CSICSÓKAKRÉMLEVES KÉSZÍTÉSE:

A ledörzsölt, de nem meghámozott csicsókát néhány szem gesztenyével együtt fél óra alatt megsütjük. Meghámozzuk a gesztenyét, és a többi hozzávalóval együtt forrón leturmixoljuk. Tálaláskor vékonyra vágott vajlapocskákkal felhabosítjuk. Füstölt kacsamellfilével vagy füstölt pisztránggal és illatos turbolyával kínáljuk.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.