Kalla Kálmán receptje
2018. május 4.- 1 kg éti csiga (3-4 napig éheztetjük, naponta kétszer átmossuk)
 - babérlevél
 - köménymag
 - egész bors
 - 1 fej fokhagyma félbevágva
 - só
 - 50 g vaj
 - 50 g póréhagyma
 - 50 g sárgarépa
 - 50 g zeller
 - 50 g gyökér-fehérrépa
 - 30 g trombitagomba
 
FŰSZERZACSKÓ
HOZZÁVALÓK:
- 1 tk petrezselyem
 - 1 tk turbolya
 - 1 tk kakukkfű
 - 1 tk csalánlevél
 - 1 csésze fehérbor
 - 3 csésze húsleves
 - 1 csésze tejszín
 - 1 ek kukoricakeményítő
 - 3 cl konyak
 - só
 
fokhagyma , zeller , éti csiga , köménymag , babérlevél , póréhagyma , trombitagomba , gyökér-fehérrépa , petrezselyem , turbolya , kakukkfű , csalánlevél , fehérbor , húsleves , tejszín , kukoricakeményítő , konyak
                    
                
        



