Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet receptje
2020. április 2.- Hozzávalók:
- 3 dkg vaj
- 6-8 db felső csirkecomb
- só, bors
- 5 dl alaplé
- 1 kg zöldborsó
- 1 dl tej
- 4 csokor petrezselyem

A klasszikus fasírtnál fontos, hogy belül könnyű legyen, kívül pedig ropogós.
Szerző: Bicsár Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Buday Péter
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Az unalmas szendvicsek ideje lejárt!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű
Szerző: Csécsei László és Orcsik Edit
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Elek Balázs
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű