Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet receptje
2020. április 2.- Hozzávalók:
- 3 dkg vaj
- 6-8 db felső csirkecomb
- só, bors
- 5 dl alaplé
- 1 kg zöldborsó
- 1 dl tej
- 4 csokor petrezselyem

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
A cékla egész évben üde színfoltja lehet a konyhának, használjuk bátran!
Szerző: Dudás Szabolcs
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Szabó Gergely
Fogás: parfé/fagylalt
Nehézség: Közepesen nehéz
Fűszeres csiperkegombával, petrezselymes vajszósszal.
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!
A kaviár ásványos karakteréhez jól illik a pezsgő.
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű