Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet receptje
2020. április 2.- Hozzávalók:
- 3 dkg vaj
- 6-8 db felső csirkecomb
- só, bors
- 5 dl alaplé
- 1 kg zöldborsó
- 1 dl tej
- 4 csokor petrezselyem
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/05/28/erdelyilakoma-9-42616-1-770x_.jpg?token=2c8606a4433c143a53b07569ce563202)
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kecskeméti Krisztián, Kovács Sándor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Íme egy remek hideg előétel a karácsonyi ünnepekre, illetve az adventi vendégváráshoz.
Szerző: Katkó Kriszta, az Alkimista Kulináris Műhely séfjének
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű
Szerző: Saly Noémi
Fogás: köretek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Tiago Sabarigo
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz