Tivadar György receptje
2018. április 6.- 20 dkg étcsokoládé-pasztilla
- 4 dkg cukor
- 3 dl tejszín (35 %-os, cukrozatlan)
- 2 db tojás
- 25 dkg eper
- 1 dkg menta
- 1/2 dl citrusos olívaolaj (bergamia)

étcsokoládé , menta , eper , olívaolaj
étcsokoládé , menta , eper , olívaolaj
Szerző: Lőrincz György
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Herczeg Gabriella
Fogás: köretek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Máhr Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes