Tivadar György receptje
2018. április 6.- 20 dkg étcsokoládé-pasztilla
- 4 dkg cukor
- 3 dl tejszín (35 %-os, cukrozatlan)
- 2 db tojás
- 25 dkg eper
- 1 dkg menta
- 1/2 dl citrusos olívaolaj (bergamia)
étcsokoládé , menta , eper , olívaolaj
étcsokoládé , menta , eper , olívaolaj
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Mészáros Ádám
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: torták
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű