Tivadar György receptje
2018. április 6.- 20 dkg étcsokoládé-pasztilla
- 4 dkg cukor
- 3 dl tejszín (35 %-os, cukrozatlan)
- 2 db tojás
- 25 dkg eper
- 1 dkg menta
- 1/2 dl citrusos olívaolaj (bergamia)
étcsokoládé , menta , eper , olívaolaj
étcsokoládé , menta , eper , olívaolaj
Szerző: Horváth Balázs
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Nincs karácsony zserbó nélkül. Lássuk a receptet!
Szerző: Andrész Zoltán
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Regdon Zsolt
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Pesti István
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Szabó Gergely
Fogás: parfé/fagylalt
Nehézség: Könnyű