Tivadar György receptje
2018. április 6.- 20 dkg étcsokoládé-pasztilla
- 4 dkg cukor
- 3 dl tejszín (35 %-os, cukrozatlan)
- 2 db tojás
- 25 dkg eper
- 1 dkg menta
- 1/2 dl citrusos olívaolaj (bergamia)
étcsokoládé , menta , eper , olívaolaj
étcsokoládé , menta , eper , olívaolaj
A stefánia akkor jó, ha a hús puha és szaftos. Hosszan tartó, alacsony hőmérsékleten készítsük!
Szerző: Szulló Szabina
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Macsinka János
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Jahni László
Fogás: levesek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Saly Noémi
Fogás: főételek
Nehézség: Legkönnyebb