Tivadar György receptje
2018. április 6.- 20 dkg étcsokoládé-pasztilla
- 4 dkg cukor
- 3 dl tejszín (35 %-os, cukrozatlan)
- 2 db tojás
- 25 dkg eper
- 1 dkg menta
- 1/2 dl citrusos olívaolaj (bergamia)

étcsokoládé , menta , eper , olívaolaj
étcsokoládé , menta , eper , olívaolaj
Szerző: Krausz Gábor
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Vona Róbert
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Időigényes
Fantasztikus előétel!
Szerző: Pohner Ádám (Iszkor)
Fogás: előételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Karácsonykor végre eljön a halbőség ideje! Ha év közben nem is kerül sokszor az asztalra a hal.
Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű