Receptek

Cukorborsós frittata

Cukorborsós frittata

Nábelek Zsófia receptje

Hozzávalók:

  • 6 db tojás
  • 100 g cukorborsó
  • 1 nagy marék rukkola
  • 2 ek olívaolaj
  • 1/2 dl tej
  • só, bors
  • 1/2 csokor koriander

Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 200 °C-ra. A cukorborsót falatnyi darabokra vágjuk. Egy hőálló edényben vagy serpenyőben felhevítjük az olajat, a borsót és a rukkolát néhány percig átforgatjuk rajta. A tojásokat simára keverjük kevés sóval és borssal, hozzáadjuk a tejet, majd a borsós alapra öntjük. Közepes lángon egy percig kevergetjük, majd a sütőbe tesszük, amíg a teteje megpirul, a tojás pedig megszilárdul. Friss korianderzölddel tálaljuk, de ízesíthetjük sajtokkal, olajos magvakkal, vagy néhány csepp tökmagolajjal is.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.