Pethő Balázs receptje
2019. október 15.- 25 dkg liszt
- 4 db tojássárgája
- 5 dkg porcukor
- 1 dkg élesztő
- 1 dl tej
- csipet só
KENÉSHEZ
HOZZÁVALÓK:
- 10 dkg vaj
- 10 dkg porcukor
- 2 ek vaníliás cukor
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/06/Darazsfeszek-770x_.jpg?token=4c65618c35798c17c8ffa5516ed4b1cf)
KENÉSHEZ
HOZZÁVALÓK:
Szerző: Katona András
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Jó idő lesz a hétvégén, irány a szabad!
Szerző: A debreceni Grillakadémia
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Adunk egy fülest: nyúlpástétom! Annál is inkább, mert január 22-én indul a Nyúl éve.
Szerző: Katkó Kriszta, az Alkímista Kulináris Műhely séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz