Pethő Balázs receptje
2019. október 15.- 25 dkg liszt
- 4 db tojássárgája
- 5 dkg porcukor
- 1 dkg élesztő
- 1 dl tej
- csipet só
KENÉSHEZ
HOZZÁVALÓK:
- 10 dkg vaj
- 10 dkg porcukor
- 2 ek vaníliás cukor

KENÉSHEZ
HOZZÁVALÓK:
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: savanyúság
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Jónás Gábor
Fogás: saláták
Nehézség: Közepesen nehéz
A debreceni Csakhal Bisztró recetúráiból.
Szerző: Pataky Péter
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: A debreceni Grillakadémia
Fogás: kenyerek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű