Pethő Balázs receptje
2019. október 15.- 25 dkg liszt
- 4 db tojássárgája
- 5 dkg porcukor
- 1 dkg élesztő
- 1 dl tej
- csipet só
KENÉSHEZ
HOZZÁVALÓK:
- 10 dkg vaj
- 10 dkg porcukor
- 2 ek vaníliás cukor
KENÉSHEZ
HOZZÁVALÓK:
Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
A tavaszra várva most még a kamra téli alapanyagait használjuk fel.
Szerző: Bíró Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Auguszt Olga
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz