Pethő Balázs receptje
2019. október 15.- 25 dkg liszt
- 4 db tojássárgája
- 5 dkg porcukor
- 1 dkg élesztő
- 1 dl tej
- csipet só
KENÉSHEZ
HOZZÁVALÓK:
- 10 dkg vaj
- 10 dkg porcukor
- 2 ek vaníliás cukor

KENÉSHEZ
HOZZÁVALÓK:
A receptet a bakonybéli Szent Mauriciusz bencés kolostorból kaptuk.
Szerző: János testvér és Bori néni
Fogás: kenyerek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Saly Noémi
Fogás: savanyúság
Nehézség: Könnyű
Szerző: Lőrincz Szilvia
Fogás: torták
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Gastón Acurio
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz