Zirig Árpád receptje
2020. április 12.- 60 dkg sertésoldalas, egészben
- 20 dkg sertészsír
- 1 fej vöröshagyma
- 5 gerezd fokhagyma
- só, frissen őrölt bors, köménymag
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű
Otthon vagyunk három gyerekkel. Én cikkeket írok, újságot szerkesztek, a feleségem konténereket terelget körbe a világban. A gyerekek üvöltenek. Az egyik harisnyát nem akar húzni, a másik leckézni nem szeretne, a harmadik meg szimplán nem akar kimaradni a hangzavarból. Sóvárgó arccal elnézünk az ötven méterre levő iskola meg óvoda felé, majd megpróbáljuk megfékezni az apokalipszist. Nem könnyű így a munka.
A reggelin túlesünk valahogy, de az ebéd nem készül el magától. Hamar nyilvánvalóvá vált, hogy
olyan ételeket kell az asztalra tenni, amelyekkel kevés a bajlódás,
A reggelin túlesünk valahogy, de az ebéd nem készül el magától. Hamar nyilvánvalóvá vált, hogy
olyan ételeket kell az asztalra tenni, amelyekkel kevés a bajlódás,
feltesszük főni, bedobjuk a sütőbe, s nem kell ott állni mellettük a tűzhelynél.

Az egyik kedvencünk az oldalas – úgy sül meg, hogy közben nyugodtan gályázhatunk, s ha marad belőle, este vagy másnap hidegen is tökéletes szendvicsbe, hússalátába vagy akár egy ázsiai stílusú levesbe.
