Receptek

Fekete-erdő sonka kecskesajttal

Tivadar György receptje

2021. március 2.
  • 20 dkg szeletelt fekete-erdei sonka
  • 12 dkg kecskesajt
  • 50 dkg uborka
  • 5 cl fehérborecet
  • 2 dkg cukor
  • 2 tk mustármag
  • 2 tk koriandermag
  • 1 csipet só
  • 3 ek olívaolaj
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb

Az ecetet, cukrot, mustármagot, sót, koriandermagot felforraljuk, leszűrjük, majd hozzáadjuk a kockára vágott uborkát.

Hagyjuk kihűlni, majd leszűrjük, és olívaolajjal átkeverjük.


A szeletelt fekete-erdei sonkát tányérra halmozzuk a darabolt kecskesajttal,

ropogósnak házi kenyérchipset adunk hozzá.


fekete-erdei sonka , kecskesajt , uborka , fehérborecet , mustármag , koriandermag , olívaolaj

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra