Rosenstein Tibor receptje
2012. november 9.- 1 db 4–5 kg-os liba
- 2 fej vöröshagyma
- 1 fej fokhagyma
- 3 db birsalma
- 1 kis üveg gesztenyeméz
- só, bors, majoránna

liba , vöröshagyma , fokhagyma , birsalma , gesztenyeméz , majoranna
liba , vöröshagyma , fokhagyma , birsalma , gesztenyeméz , majoranna
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Jahni László nagyszerű, pirított csicsókás erőlevesének elkészítése könnyebb, mint gondolnánk!
Szerző: Jahni László a Kistücsök Étterem séfjének
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Szász Kinga
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Segal Viktor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
A kellemesebbé váló időjárás egyik csalhatatlan jele a pisztricgombák megjelenése.
Szerző: Zirig Árpád
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű