Gyurik Gábor receptje
2018. november 26.- 2 kg fogasfilé
- 60 dkg édeskömény
- 1 dl olívaolaj
- 5 dkg dió
- 6 dl halalaplé
- 10 dkg vaj
- 1,5 dl tejszín
- só
fogas , fogasfilé , édeskömény , olívaolaj , dió , halalaplé , tejszín
fogas , fogasfilé , édeskömény , olívaolaj , dió , halalaplé , tejszín

Szerző: Macsinka János
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Majoros Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Katona András
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű

Magyar Elek, az Ínyesmester receptje alapján (1932) készítette el a séf a rakott káposztát.
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Dr. Shakshuka
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű