Gyurik Gábor receptje
2018. november 26.- 2 kg fogasfilé
- 60 dkg édeskömény
- 1 dl olívaolaj
- 5 dkg dió
- 6 dl halalaplé
- 10 dkg vaj
- 1,5 dl tejszín
- só

fogas , fogasfilé , édeskömény , olívaolaj , dió , halalaplé , tejszín
fogas , fogasfilé , édeskömény , olívaolaj , dió , halalaplé , tejszín
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tátrai Balázs
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű