Gyurik Gábor receptje
2018. november 26.- 2 kg fogasfilé
- 60 dkg édeskömény
- 1 dl olívaolaj
- 5 dkg dió
- 6 dl halalaplé
- 10 dkg vaj
- 1,5 dl tejszín
- só
fogas , fogasfilé , édeskömény , olívaolaj , dió , halalaplé , tejszín
fogas , fogasfilé , édeskömény , olívaolaj , dió , halalaplé , tejszín
Szerző: Bittera Dóra–Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Baráth Judit
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kis Tirol Étterem
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Jónás Gábor
Fogás: saláták
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Saly Noémi
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű