Gyurik Gábor receptje
2018. november 26.- 2 kg fogasfilé
- 60 dkg édeskömény
- 1 dl olívaolaj
- 5 dkg dió
- 6 dl halalaplé
- 10 dkg vaj
- 1,5 dl tejszín
- só

fogas , fogasfilé , édeskömény , olívaolaj , dió , halalaplé , tejszín
fogas , fogasfilé , édeskömény , olívaolaj , dió , halalaplé , tejszín
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz
A karácsonyi desszerthez készítsünk fagylaltot, jelen esetben birsalmából.
Szerző: Frideczky András
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Várvízi Péter
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Horváth Gábor
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű