Gyurik Gábor receptje
2018. november 26.- 2 kg fogasfilé
- 60 dkg édeskömény
- 1 dl olívaolaj
- 5 dkg dió
- 6 dl halalaplé
- 10 dkg vaj
- 1,5 dl tejszín
- só

fogas , fogasfilé , édeskömény , olívaolaj , dió , halalaplé , tejszín
fogas , fogasfilé , édeskömény , olívaolaj , dió , halalaplé , tejszín
Szerző: Gálicz István
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű
Szerző: Pethő Balázs
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Petrányi Piroska, a csopaki Petrányi Borterasz tulajdonosa családi receptje
Szerző: Petrányi Piroska
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Dudás Szabolcs
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű