Gyurik Gábor receptje
2018. november 26.- 2 kg fogasfilé
- 60 dkg édeskömény
- 1 dl olívaolaj
- 5 dkg dió
- 6 dl halalaplé
- 10 dkg vaj
- 1,5 dl tejszín
- só
fogas , fogasfilé , édeskömény , olívaolaj , dió , halalaplé , tejszín
fogas , fogasfilé , édeskömény , olívaolaj , dió , halalaplé , tejszín

Szerző: Herczeg Gabriella
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

Szerző: Katona György
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Gyepes Gabojsza
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Gálicz István
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Segal Viktor
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű