Gyurik Gábor receptje
2018. november 26.- 2 kg fogasfilé
- 60 dkg édeskömény
- 1 dl olívaolaj
- 5 dkg dió
- 6 dl halalaplé
- 10 dkg vaj
- 1,5 dl tejszín
- só

fogas , fogasfilé , édeskömény , olívaolaj , dió , halalaplé , tejszín
fogas , fogasfilé , édeskömény , olívaolaj , dió , halalaplé , tejszín
Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: kenyerek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Tivadar György
Fogás: tészták
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Borbás Marcsi
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes