Veszely Attila és Kolonics Zoltán receptje
2020. augusztus 5.- 700 g tej (3,5%-os)
- 300 g magas zsírtartalmú tejszín
- 50 g akácméz
- 1 db vaníliarúd
- 400 g Callebaut étcsokoládé

tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű
Szerző: Szalai „Duda” János
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Egy menzakedvenc újragondolva.
Szerző: Tóth Katalin (Kardos Szőlőbirtok & Supreme Borbisztró)
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Endrédi Zoltán
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz