Receptek

Forró csokoládé

Veszely Attila és Kolonics Zoltán receptje

2020. augusztus 5.
  • 700 g tej (3,5%-os)
  • 300 g magas zsírtartalmú tejszín
  • 50 g akácméz
  • 1 db vaníliarúd
  • 400 g Callebaut étcsokoládé

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű
A tejet, a tejszínt és a vaníliarúd kikapart magját összekeverjük, forrásig melegítjük, hozzáadjuk az akácmézet, majd folyamatos keverés mellett a csokoládépasztillákra öntjük.

Állandó keverés mellett melegen tartjuk (kb. 70-75 °C).

Igény szerint tálalás előtt felgőzölhetjük.


tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra