Veszely Attila és Kolonics Zoltán receptje
2020. augusztus 5.- 700 g tej (3,5%-os)
- 300 g magas zsírtartalmú tejszín
- 50 g akácméz
- 1 db vaníliarúd
- 400 g Callebaut étcsokoládé

tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
Szerző: Agárdi Pálinkafőzde étterme, Darius Richard
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Horváth Gábor
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kérész Kikötő és Étterem
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Karácsonyi meglepetés desszert Frideczky András séftől.
Szerző: Frideczky András
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű