Veszely Attila és Kolonics Zoltán receptje
2020. augusztus 5.- 700 g tej (3,5%-os)
- 300 g magas zsírtartalmú tejszín
- 50 g akácméz
- 1 db vaníliarúd
- 400 g Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé
tej , tejszín , vaníliarúd , akácméz , Callebaut étcsokoládé

Szerző: Tivadar György
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes

Szerző: Készítette: Segal Viktor (Déryné Széppataki Róza alapján, XIX. század első fele)
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes

Szerző: Katona György
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Sziporkázó ízek Saly Noémitől.
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű