Tivadar György receptje
2018. május 9.- 40 dkg füstölt makrélafilé
- 1 db édeskömény
- 1 db jégcsapretek
- 1 ktg hónapos retek
- 5 dkg snidling
- 1 dl extraszűz olívaolaj
- 1 ek almaecet
- 1 ek méz
- 1 db citrom
- só, bors
ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Közepesen nehéz
Az édesköményt és a retkeket hajszálvékony szeletekre vágjuk, és jeges vízbe tesszük. Keverőtálban az olívaolajból, almaecetből, a citrom levéből és a mézből dresszinget keverünk. A zöldségeket leszűrjük, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a dresszinget, és megszórjuk a vágott snidlinggel.

citrom , olívaolaj , snidling , jégcsapretek , édeskömény , makrélafilé