Receptek

Füstölt makréla édesköménnyel, retekkel

Füstölt makréla édesköménnyel, retekkel

Tivadar György receptje 4 fő részére

Hozzávalók:

  • 40 dkg füstölt makrélafilé
  • 1 db édeskömény
  • 1 db jégcsapretek
  • 1 ktg hónapos retek
  • 5 dkg snidling
  • 1 dl extraszűz olívaolaj
  • 1 ek almaecet
  • 1 ek méz
  • 1 db citrom
  • só, bors

Elkészítése:
Az édesköményt és a retkeket hajszálvékony szeletekre vágjuk, és jeges vízbe tesszük. Keverőtálban az olívaolajból, almaecetből, a citrom levéből és a mézből dresszinget keverünk. A zöldségeket leszűrjük, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a dresszinget, és megszórjuk a vágott snidlinggel.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.