Receptek

Füstölt tokhalsaláta ordával

Csiszér Árpád receptje

2020. július 26.
  • 16 dkg vésztői tokhal
  • 12 dkg friss orda
  • 4 db salátaszív
  • 16-16 levél rukkola, sóska, spenót
  • 1 dl szőlőmagolaj
  • 1/3 dl szilvaecet
  • 2-3 csipet só
  • 3 csipet torma reszelve
  • zöld paradicsom
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

A tokhalat vékonyra szeleteljük, a leveleket megmossuk, lecsepegtetjük, a dresszing hozzávalóiból ecet-olaj öntetet készítünk.

A hozzávalókat ízlésesen a tányérra helyezzük – előtte a salátát megforgatjuk az öntetben.

Ordát morzsolunk rá, zöldségekkel kiegészítjük.


spenót , sóska , rukkola , orda , vésztői tokhal , salátaszív , szőlőmagolaj , torma , zöld paradicsom , szilvaecet

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra