Receptek

Füstölt tokhalsaláta ordával

Füstölt tokhalsaláta ordával

Csiszér Árpád receptje 4 fő részére

HOZZÁVALÓK:

  • 16 dkg vésztői tokhal
  • 12 dkg friss orda
  • 4 db salátaszív
  • 16-16 levél rukkola, sóska, spenót
  • 1 dl szőlőmagolaj
  • 1/3 dl szilvaecet
  • 2-3 csipet
  • 3 csipet torma reszelve
  • zöld paradicsom

ELKÉSZÍTÉSE:
A tokhalat vékonyra szeleteljük, a leveleket megmossuk, lecsepegtetjük, a dreszszing hozzávalóiból ecet-olaj öntetet készítünk. A hozzávalókat ízlésesen a tányérra helyezzük – előtte a salátát megforgatjuk az öntetben. Ordát morzsolunk rá, zöldségekkel kiegészítjük.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább