Receptek

Grillezett garnéla pak choi-jal és mangóval

Bereznay Tamás receptje

2020. június 30.
  • 16 db 8/12-es garnéla fejjel
  • 4 db pak choi (bordáskel)

SALSA
HOZZÁVALÓK:

  • 1 db mangó
  • 1 db kígyóuborka
  • 2 ek barna cukor
  • 4 ek rizsecet
  • csipet só
  • 2 fej salottahagyma
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

A cukrot az ecettel és a sóval simára keverjük. Az uborkát meghámozzuk, magházát kivájjuk, és a húsát 0,5 x 0,5 cm-es kockákra vágjuk. Ugyanígy felvágjuk a mangót és a hagymát, ezután az egészet összekeverjük a dresszinggel. A pak choi zöld levelét levágjuk, hosszában kettévágjuk.

A rákokat kettesével fanyársra húzzuk, és grillen vagy serpenyőben a pak choi-jal együtt megsütjük. Nagy adag uborkás mangóchutney-val tálaljuk.




pak choi , garnéla , mangó , kígyóuborka , rizsecet , salottahagyma

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra