Tivadar György receptje
2018. november 19.- 4 szelet libamáj
- 80 dkg körte
- 3 dl vörösbor
- 2 db fahéj
- 1 tsk szegfűszeg
- 2 db narancs
- 3 db csillagánizs
- 3 dkg gyömbér
- 10 dkg körtecsatni
- só, bors

csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
Szerző: Schreiner Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Amrein Csaba
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Molnár Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű
Spaghetti all’ amatriciana
Szerző: Jakabos Zsuzsa
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű