Tivadar György receptje
2018. november 19.- 4 szelet libamáj
- 80 dkg körte
- 3 dl vörösbor
- 2 db fahéj
- 1 tsk szegfűszeg
- 2 db narancs
- 3 db csillagánizs
- 3 dkg gyömbér
- 10 dkg körtecsatni
- só, bors

csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
csillagánizs , vörösbor , körte , szegfűszeg , libamáj
Szerző: Nagy Attila, Bori Mami étterem
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Kerekes Sándor
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nagy Róbert
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Quiche állati eredetű alapanyagok nélkül.
Szerző: Száraz Zsuzsanna
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Az étel a tarcali Andrássy-kúria egyik kedvelt fogása.
Szerző: Varjú Imre, a Bobajka séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz