Receptek

Halászlé

Halászlé

Bindics Imre és Czucz Péter receptje

HOZZÁVALÓK:

  • 3 kg hal felbontva (amur, ponty, kárász, harcsa)
  • 6 fej vöröshagyma
  • 6 gerezd fokhagyma
  • 5 db paradicsom
  • 6 db paprika
  • 3 db répa
  • 6 l víz
  • 4 ek fűszerpaprika
  • zsír, só, bors, chili

ELKÉSZÍTÉSE:
A hagymát, fokhagymát, paradicsomot és a paprikát aprítjuk és zsíron dinszteljük. Amikor üvegesre pároltuk, hozzáadjuk a halfejeket, a gerinceket, majd a leeső halhúst felöntjük és felforraljuk. Miután felforrt, rászórjuk a fűszerpaprikát. Leszűrjük, és az egészet átpasszírozzuk. Tálalás előtt a halszeleteket grillezzük, azzal kínáljuk.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.