Jahni László receptje
2020. május 14.- 80 dkg harcsafilé
- 30 dkg burgonya
- 70 g liszt
- 10 dkg kolbász
- 4 db kápia paprika
- 5 dl zöldségalaplé
- 2 ek zsír
- citrom leve
- só, bors

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

Irány a Távol-kelet. Ebben segédkezik ez az üde koktél.
Szerző: Nguyen Thuy Phương
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű

Szerző: Mizsei János
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes

Szerző: Elek Balázs
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
A húsvét elképzelhetetlen füstös ízek-illatok nélkül.
Szerző: Száraz Zsuzsanna
Fogás: saláták
Nehézség: Ki kell próbálnia!