Jahni László receptje
2020. május 14.- 80 dkg harcsafilé
- 30 dkg burgonya
- 70 g liszt
- 10 dkg kolbász
- 4 db kápia paprika
- 5 dl zöldségalaplé
- 2 ek zsír
- citrom leve
- só, bors
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/05/26/201405219038-ok-770x_.jpg?token=6662ed1d0c59167aa195807bbf3e0dc7)
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Szabó Zsuzsa
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: italok
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Főzött már emuból bármit? Kezdje ezzel!
Szerző: Solymosi Attila (Kardos Szőlőbirtok & Supreme Borbisztró)
Fogás: levesek
Nehézség: Ki kell próbálnia!