Jahni László receptje
2020. május 14.- 80 dkg harcsafilé
- 30 dkg burgonya
- 70 g liszt
- 10 dkg kolbász
- 4 db kápia paprika
- 5 dl zöldségalaplé
- 2 ek zsír
- citrom leve
- só, bors

Fantasztikus recept a Byblos konyhafőnökétől.
Szerző: Mohamed Kutaini, a Byblos Étterem séfjének receptje
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Fűszeres Eszter
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Egészséges és finom, ráadásul szezonja is van.
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű
Szerző: Horváth Szilveszter
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű