Tornyos Balázs receptje
2020. július 20.- 1 kg szürkeharcsafilé
- 2 gerezd fokhagyma lereszelve, kevés olajban elkeverve
- 150 g tejföl
- 4 szelet bacon ropogósra sütve
- étolaj
- vaj
- só
PAPRIKÁS MÁRTÁS
HOZZÁVALÓK:
- 1 kg halcsont
- 2 fej vöröshagyma apróra vágva
- 30 dkg lecsópaprika kockákra vágva
- 30 dkg kápia paprika kockákra vágva
- 10 dkg paradicsom kockákra vágva
- 2 ek sertészsír
- 1 ek fűszerpaprika
- só, frissen őrölt fekete bors
PIRÍTOTT GALUSKA
HOZZÁVALÓK:
- 2 db tojás
- 40 dkg liszt
- 150 g kolozsvári szalonna apró kockákra vágva, kisütve
- só
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/07/20/Harcsa--paprikas--piritott-galuskaval_1-770x_.jpg?token=a151ca6192096f5c4e49b0a12cc4b8a4)
szürkeharcsafilé , tejföl , fokhagyma , olaj , vaj , bacon , halcsont , vöröshagyma , lecsópaprika , paradicsom , kápia paprika , zsír , fűszerpaprika , tojás , liszt , kolozsvári szalonna