Receptek

Hideg kacsasaláta napraforgócsírával

Hideg kacsasaláta napraforgócsírával

Segal Viktor receptje (4 adag)

HOZZÁVALÓK:
  • 2 db sült kacsacomb (vagy más maradék sült)
  • 5 dkg napraforgócsíra
  • 5 dkg salátalevél
  • 1 kis cs petrezselyem, finomra aprítva
  • 1 fej lila hagyma, finomra aprítva
  • 1 ek tárkonyos borecet (vagy más fehérborecet)
  • 1 ek olívaolaj
  • só, bors
ELKÉSZÍTÉSE:

Egy nagyobb keverőtálban összekeverjük a napraforgócsírát és a salátaleveleket a petrezselyemzölddel, a finomra aprított lila hagymával, a tárkonyos borecettel és egy evőkanál olívaolajjal. Sózzuk, borsozzuk. A hideg kacsasültről lefejtjük a húst, falatnyi darabokra tépkedjük, és a salátára szórjuk. 

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.