Litauszki Zsolt receptje
2018. július 10.- 80 dkg zöldborsó
- 8 dl zöldségalaplé
- 20 g menta
- 20 g parmezán
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/22/2015061112695-770x_.jpg?token=37a698885f5440f633f8e374d772b334)
Tudta, hogy egy szabadkai cukrászmester kreálta Blaha Lujza esküvőjére a később híressé vált tortát?
Szerző: Auguszt Olga
Fogás: torták
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Segal Viktor
Fogás: saláták
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bíró Lajos
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű