Receptek

Hűvös zöldborsóleves parmezánnal

Hűvös zöldborsóleves parmezánnal

Litauszki Zsolt receptje 4 fő részére

HOZZÁVALÓK:
  • 80 dkg zöldborsó
  • 8 dl zöldségalaplé
  • 20 g menta
  • 20 g parmezán
ELKÉSZÍTÉSE:

Az alaplevet a mentával és a zöldborsóval edénybe tesszük, amit letakarunk folpackkal, így összeforraljuk, ahogy felforrt, azonnal elzárjuk és hagyjuk kihűlni a folpackot a tetején hagyva. Ha kihűlt, belemixelünk párszor, és egy szűrőruhán keresztül lecsepegtetjük, majd hűtőben tovább hűtjük. Tálaláskor a zöldborsóra parmezánt szórunk.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.