Bereznay Tamás receptje
2018. június 22.- 1,5 kg • marhalábszár
- leveszöldség
- hagyma
- fokhagyma
- só, egész bors
- 2 dl joghurt
- 2 db tojássárgája
- 2 db citrom
bors , citrom , joghurt , leveszöldség , marhalábszár
bors , citrom , joghurt , leveszöldség , marhalábszár

Szerző: Barka Áron
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Segal Viktor
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű

Házinyúl karamellizált gyökerekkel, vadaspürével, ropogós burgonyacsipsszel
Szerző: Katkó Kriszta
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Segal Viktor
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Sárközi Ákos
Fogás: parfé/fagylalt
Nehézség: Könnyű