Bereznay Tamás receptje
2018. június 22.- 1,5 kg • marhalábszár
- leveszöldség
- hagyma
- fokhagyma
- só, egész bors
- 2 dl joghurt
- 2 db tojássárgája
- 2 db citrom

bors , citrom , joghurt , leveszöldség , marhalábszár
bors , citrom , joghurt , leveszöldség , marhalábszár
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Az egri Macok Bisztró közönségkedvenc desszertje.
Szerző: Macsinka János
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Gyepes Gabojsza
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Veszely Attila és Kolonics Zoltán
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Kocsis Regina
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb