Bereznay Tamás receptje
2018. június 22.- 1,5 kg • marhalábszár
- leveszöldség
- hagyma
- fokhagyma
- só, egész bors
- 2 dl joghurt
- 2 db tojássárgája
- 2 db citrom
![](https://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/27/2018051115822-770x_.jpg?token=070f77e7638046d5feba6cca298dd496)
bors , citrom , joghurt , leveszöldség , marhalábszár
bors , citrom , joghurt , leveszöldség , marhalábszár
A kocsonya alapanyag nem csak sertés lehet.
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Pethő Balázs
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Saját séfünk
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Ravasz Barna
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Segal Viktor
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű