Bereznay Tamás receptje
2018. június 22.- 1,5 kg • marhalábszár
- leveszöldség
- hagyma
- fokhagyma
- só, egész bors
- 2 dl joghurt
- 2 db tojássárgája
- 2 db citrom

bors , citrom , joghurt , leveszöldség , marhalábszár
bors , citrom , joghurt , leveszöldség , marhalábszár
Szerző: Ezüstponty Vendéglő
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Horváth Gábor
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű
Készíthetjük eperrel vagy tetszőleges idénygyümölccsel.
Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Gyors, könnyű és finom!
Szerző: Kun Péter
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Tejszín vagy vaj helyett nyers, friss avokádót is használhatunk.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű