Receptek

Joghurtos marhaleves

Joghurtos marhaleves

Bereznay Tamás receptje

HOZZÁVALÓK:

  • 1,5 kg marhalábszár
  • leveszöldség
  • hagyma
  • fokhagyma
  • só, egész bors
  • 2 dl joghurt
  • 2 db tojássárgája
  • 2 db citrom

ELKÉSZÍTÉSE:
A nagyobb darabokra vágott marhahúsból és a zöldségekből a szokásos módon húslevest főzünk, amihez a főzés vége felé tisztított, apró szemű burgonyát adunk. Miután megfőtt, leszűrjük, a sárgarépát és a burgonyát félretesszük. Összekeverjük a joghurtot a tojássárgájával, a forrásban lévő húslébe keverjük, majd lehúzzuk a tűzről. Ízesítjük citromlével, majd a zöldségekkel és a hússal együtt tálaljuk.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.