Bereznay Tamás receptje
2018. június 22.- 1,5 kg • marhalábszár
- leveszöldség
- hagyma
- fokhagyma
- só, egész bors
- 2 dl joghurt
- 2 db tojássárgája
- 2 db citrom

bors , citrom , joghurt , leveszöldség , marhalábszár
bors , citrom , joghurt , leveszöldség , marhalábszár
2022 decemberi lapszámunk címlapdesszertje a havas erdők illékony világát idézi.
Szerző: Nábelek Zsófia karácsonyi
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Időigényes
A különféle húsokból készülő pástétomok igen népszerűek, hiszen kitűnő előétel varázsolható belőlük.
Szerző: Galgóczi Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nemes Gáborné Barbara, az Óbor Étterem séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Borbás Marcsi
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Pataki Ádám
Fogás: torták
Nehézség: Nehéz