Bárkányi Zoltán receptje
2020. július 24.- 1 kg burgonya
- 30 dkg rétesliszt
- 50 dkg juhtúró
- 8 dkg füstölt szalonna
- 1 db tojás
- kapor
- só

juhtúró , burgonya , liszt , füstölt szalonna , tojás , kapor
juhtúró , burgonya , liszt , füstölt szalonna , tojás , kapor
Szerző: Gullner Gergő
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Rédai Attila (a nagykörűi Suttogó étterem)
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Ádám Csaba
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Jahni László
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Saját séfünk
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!