Bárkányi Zoltán receptje
2020. július 24.- 1 kg burgonya
- 30 dkg rétesliszt
- 50 dkg juhtúró
- 8 dkg füstölt szalonna
- 1 db tojás
- kapor
- só
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/07/24/Juhturos-pirog_1-770x_.jpg?token=e3190ab39ee0c70f2e06e63a3860f212)
juhtúró , burgonya , liszt , füstölt szalonna , tojás , kapor
juhtúró , burgonya , liszt , füstölt szalonna , tojás , kapor
Szerző: Galgóczi Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tivadar György
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Tivadar György
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nagy Attila, Bori Mami étterem
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Segal Viktor
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű