Bárkányi Zoltán receptje
2020. július 24.- 1 kg burgonya
 - 30 dkg rétesliszt
 - 50 dkg juhtúró
 - 8 dkg füstölt szalonna
 - 1 db tojás
 - kapor
 - só
 
juhtúró , burgonya , liszt , füstölt szalonna , tojás , kapor
juhtúró , burgonya , liszt , füstölt szalonna , tojás , kapor

                                				Szerző:    Gálicz István és Bereznay Tamás
                                Fogás:    főételek
                                Nehézség:    Könnyű
				

                                				Szerző:    Nábelek Zsófia
                                Fogás:    köretek
                                Nehézség:    Könnyű
				

                                				Szerző:    Volenter István
                                Fogás:    előételek
                                Nehézség:    Könnyű
				

                                				Szerző:    Nábelek Zsófia
                                Fogás:    sütemények
                                Nehézség:    Könnyű
				

                                 
					A spanyolok leghíresebb étele a paella, a helyiek szerint Valencia környékéről származik. 
 
								Szerző:    L'Illa Restaurante, Valencia
                                Fogás:    főételek
                                Nehézség:    Közepesen nehéz