Tivadar György receptje
2018. október 18.- 1 kg kacsaszárny
- 1 kg kacsafarhát
- 20 dkg hízott kacsamáj
- 2 szál sárgarépa
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 db kicsi zellergumó
- 20 szem egész fekete bors
- 2 dkg gyömbér
- 3 szál koriander
- 1 cs petrezselyem
- 1 db kaffir lime levél
- 10 db kávészem (arabica)
- 2 db csillagánizs
- 2 ek pirított fenyőmag
- só
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/13/2018091021588-770x_.jpg?token=ae51bb8c39352c8f9f7cf6861c6a9bdd)
csillagánizs , gyömbér , koriander , zeller , hízott kacsamáj , kacsaszárny , kacsafarhát