Bereznay Tamás receptje
2020. július 20.- 4 db kacsamell
 - 1 db alma
 - 15 dkg áfonya
 - 5 dkg kacsazsír
 - 1 kis csokor petrezselyem
 - 4-5 szál friss rozmaring
 - 2 szelet toastkenyér
 - 2 dl alaplé
 - liszt, só, bors
 - 10 dkg vaj
 
KARAMELLIZÁLT BURGONYA
HOZZÁVALÓK:
- 1 kg burgonya
 - 10 dkg vaj
 - 5 dl alaplé
 - 2 ek cukor
 - só
 
A burgonyákat egyforma apró hordó alakúra formázzuk. Alaplével felöntve megfőzzük, majd vajon cukrot karamellizálunk, kiforraljuk a burgonya levével, és ebben átforgatjuk a megfőzött burgonyákat.
alma , áfonya , kacsamell , kacsazsír , petrezselyem , rozmaring , toastkenyér , alaplé , liszt , vaj , burgonya
                    
                
        



