Receptek

Kókuszos chiapuding barackkal és gojibogyóval

Kókuszos chiapuding barackkal és gojibogyóval

Tivadar György receptje 4 fő részére

HOZZÁVALÓK:

  • 4 ek chiamag
  • 4 dl kókusztej
  • 2 ek méz
  • 3 dkg édes kekszmorzsa
  • 3 ek aszalt gojibogyó
  • 2 db őszibarack
  • 2 db szilva
  • 4 db friss mentalevél

ELKÉSZÍTÉSE:

A kókusztejet a chiamaggal és mézzel egy keverőtálban összekeverjük, majd egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Másnap a hűtőből kivéve átkeverjük, 4 pohárba adagoljuk, kekszmorzsával, gyümölcsökkel, gojibogyóval és szeletelt mentával tálaljuk.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább