Paskó Csaba atya receptje
2019. április 12.- 80 dkg cékla
- 3 db savanykás alma
- 1 kisebb fej vöröshagyma
- 2 l zöldségalaplé (nem böjti időben húsalaplé)
- 1 ek tejföl
- só, pici cukor
- fehér bors

tejföl , vöröshagyma , cékla , alma
tejföl , vöröshagyma , cékla , alma
Szerző: Takács Hajnalka dietetikus
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: Borbás Marcsi
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Az Auguszt cukrászda (Fény utca)
Fogás: torták
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Rosenstein Tibor
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bereznay Tamás és Gálicz István
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű