Paskó Csaba atya receptje
2019. április 12.- 80 dkg cékla
- 3 db savanykás alma
- 1 kisebb fej vöröshagyma
- 2 l zöldségalaplé (nem böjti időben húsalaplé)
- 1 ek tejföl
- só, pici cukor
- fehér bors

tejföl , vöröshagyma , cékla , alma
tejföl , vöröshagyma , cékla , alma
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű
Szerző: Jahni László
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb
Szerző: A Bouchon című kötetből (Artisan Books), Thomas Keller
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Íme egy finom kenyérrevaló, amit előre elkészíthetünk és ünnepivé varázsolhatjuk étkezésünket.
Szerző: Kocsis Regina
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Bereznay Tamás receptje.
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű