Receptek

Kókuszos garnélarák

Kókuszos garnélarák

Bereznay Tamás receptje

HOZZÁVALÓK:

  • 1 kg óriás garnéla
  • 1 dl kókusztej
  • 3 db lime
  • 20 dkg tengeri spárga

ELKÉSZÍTÉSE:
A rákot a hátánál megnyitjuk, a hasi részéről ollóval levágjuk a lábait. A kókusztejet az egyik lime levével elkeverjük, és ebben megforgatjuk a rákokat. Legalább egy órára hűtőbe tesszük, majd a cikkekre vágott lime-okkal együtt izzó grillrácson 3-4 perc alatt megsütjük, és a tengeri spárgával kínáljuk.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.