Csonka Gergő receptje
2020. július 25.- vadkacsacomb
- kacsazsír
- borjú- és szarvascsont
- 2008-as évjáratú Sauska 7-es cuvée
- vöröskáposzta
- szilva
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/07/25/Konfitalt-vadkacsacomb--770x_.jpg?token=84871afc68ce3651a26cc25ab4964ab3)
vadkacsacomb , vöröskáposzta , szilva , kacsazsír , cuvée , borjúcsont , szarvascomb
vadkacsacomb , vöröskáposzta , szilva , kacsazsír , cuvée , borjúcsont , szarvascomb
A tokaji édes borok harmonizálnak a kacsamájból készült ételekkel.Válasszon hozzá sárgamuskotályt!
Szerző: Tivadar György
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Zirig Árpád
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű
Szerző: Forster Zoltán
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Fausto di Vora
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bíró Lajos
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes