Zsákai Ildikó receptje
2018. június 1.- 1 kg liszt
- 1 dl olaj
- 1/2 l tej
- 5 dkg élesztő
- 3 ek cukor
- csipet só

Szerző: Istvándy Csilla
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
A fátyolháj leginkább disznótorkor kerül elő. Hozzuk vissza a hétköznapi főzésbe!
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Baranjska kuc´a étterem
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Disznótoros finomság a Kistücsök konyhájából.
Szerző: Jahni László a Kistücsök Étterem séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Pohner Ádám
Fogás: főételek
Nehézség: Legkönnyebb