A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Kukoricagazpacho

Krausz Gábor receptje

2018. június 27.
  • 4 cső kukorica
  • 3 db sárga paradicsom
  • 1 db sárga kaliforniai paprika
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 szál újhagyma
  • 1 db jalapeno paprika, kimagozva
  • 2 szál koriander
  • 1 db lime héja és leve
  • 1 l zöldségalaplé
  • só, bors
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű
A zöldségeket felkockázzuk, a kukoricacsövekről levágjuk a szemeket, az egészet egy tálba tesszük, lesózzuk, fűszerezzük és állni hagyjuk egy órát Ez után hozzáadjuk az alaplevet, és hidegen összeturmixoljuk

LEVESBETÉT:
- 20 g ’nduja (fűszeres, kenhetően puha olasz sertéskolbász, amit érdemes fagyasztóba tenni, így szebben lehet kockázni, ez után pedig serpenyőben lepirítjuk, és zsírjával együtt felhasználjuk a leves díszítéséhez)
- szárazra ropogósra sütött bacon
- forrázott kukoricaszemek
- friss koriander


lime , koriander , kukorica , jalapeno , paradicsom , paprika , fokhagyma , újhagyma , zöldségalaplé

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra