Vidák Zoltán receptje
2020. március 3.- 2 kg malackaraj vagy húsos csont
- 2 kg csirkeszárny és csirkenyak
- 1 db zeller
- 2 db petrezselyemgyökér
- 2 db sárgarépa
- 3 db póréhagyma
- 3 fej vöröshagyma
- 150 g gyömbér
- 2 db fokhagyma
- kevés szárított vagy friss gomba
Töltelék
Hozzávalók:
- 2 db salottahagyma
- 2 db újhagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 csokor petrezselyem
- 300 g sertésvelő
- só, bors
- étolaj
Gyúrt tészta
Hozzávalók:
- 200 g liszt
- 2 db tojás
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/01/Malacorjaleves-770x_.jpg?token=8c721e89138c97f4f05f1b74236696bc)
újhagyma , sertésvelő , salotta , gomba , gyömbér , fokhagyma , vöröshagyma , sárgarépa , zeller , csirkeszárny , malackaraj