Litauszki Zsolt receptje
2020. július 16.- 40 dkg vadlazac
- 1 csokor kapor
- 50 dkg uborka
- 1/2 dl bodzaszörp
- 1 db citrom
- 1 db narancs
- lecsepegtetett tejföl
- 3 ek cukor
- 3 ek só
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/07/16/Lazac-uborkaval-es-bodzaval_2-770x_.jpg?token=03fd8e51c634a409d48f10c1cb617165)
vadlazac , kapor , uborka , bodzaszörp , narancs , tejföl , citrom
vadlazac , kapor , uborka , bodzaszörp , narancs , tejföl , citrom
Szerző: Zsákai Ildikó
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Az Akademia Italia
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Paskó Csaba atya
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kanász László
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű