Litauszki Zsolt receptje
2020. július 16.- 40 dkg vadlazac
- 1 csokor kapor
- 50 dkg uborka
- 1/2 dl bodzaszörp
- 1 db citrom
- 1 db narancs
- lecsepegtetett tejföl
- 3 ek cukor
- 3 ek só
vadlazac , kapor , uborka , bodzaszörp , narancs , tejföl , citrom
vadlazac , kapor , uborka , bodzaszörp , narancs , tejföl , citrom

Szerző: Segal Viktor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Endre bá' megmutatja.
Szerző: Anger Zsolt
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű

Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Kivátelesen finom gombás rizottó, amely sütőben készül, és ha akarjuk, egy kis csiliolaj adja meg a pikáns íze
Szerző: Valoryz
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Huszár Krisztián
Fogás: köretek
Nehézség: Időigényes