Litauszki Zsolt receptje
2020. július 16.- 40 dkg vadlazac
- 1 csokor kapor
- 50 dkg uborka
- 1/2 dl bodzaszörp
- 1 db citrom
- 1 db narancs
- lecsepegtetett tejföl
- 3 ek cukor
- 3 ek só

vadlazac , kapor , uborka , bodzaszörp , narancs , tejföl , citrom
vadlazac , kapor , uborka , bodzaszörp , narancs , tejföl , citrom
Sikere van ítélve: mutatós, könnyű tészta, almás-diós töltelékkel, sajtmártással!
Szerző: Vidra Péter (Rózsakert étterem, Esztergom)
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Közepesen nehéz
Aki kóstolt már batátát, tudja: a gumók állaga a krumplit, ízük inkább a sütőtököt vagy a sárgarépát idézi.
Szerző: Tivadar György
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: a étterem
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Saját séfünk
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!