Tivadar György receptje
2017. július 31.- 30 dkg salátamix
- 1 db uborka
- 2 db kápia paprika
- 5 dkg dió
- 40 dkg kérges kecskesajt
- 3 ek málnaecet
- 6 ek olívaolaj
- 3 ek méz
- 20 dkg koktélparadicsom
kápia , kecskesajt , kápia paprika , salátamix , uborka
kápia , kecskesajt , kápia paprika , salátamix , uborka
Szerző: Gullner Gergő
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes
Szerző: Giorgio Cavicchiolo
Fogás: tészták
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Vona Róbert
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Árkosi Erika
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kerekes Sándor
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz