Korponai Péter receptje
2015. december 3.(kb. 40 db)
- 300 g marcipánmassza
- 100 g liszt
- 2 db tojásfehérje

(kb. 40 db)
Szerző: Palágyi Eszter
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
A debreceni Csakhal Bisztró recepteskönyvéből.
Szerző: Pataky Péter
Fogás: előételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Bittera Dóra–Molnár B. Tamás
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
A palacsintákat sós karamellás gesztenyével kínáljuk!
Szerző: Segal Viktor
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: levesek
Nehézség: Időigényes