Receptek

Marcipáncsillag

Marcipáncsillag

Kb. 40 db

HOZZÁVALÓK:

  • 300 g marcipánmassza
  • 100 g liszt
  • 2 db tojásfehérje

ELKÉSZÍTÉSE:

A marcipánmasszát szétmorzsoljuk, hozzáadjuk az 1 tojásfehérjét és a lisztet, majd jól összegyúrjuk. Cipót formázunk belőle, porcukros felületen nyújtófával kb. 3 mm vastagra nyújtjuk, és csillag vagy bármilyen más karácsonyi formával kiszúrjuk. Sütőpapírra tesszük, megkenjük a maradék tojásfehérjével, és kandírozott cseresznyével, naranccsal, pisztáciával díszítjük. 180 °C-os sütőben kb. 8 percig sütjük.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.