Jahni László receptje
2020. július 24.- 10 levél medvehagyma
- 30 dkg főtt-áttört burgonya
- 4 szál újhagyma
- 4 dl zöldségalaplé
- 4 dkg vaj
- 8 dkg liszt
- 2 db tojás
- 24 dkg túró
- só

túró , medvehagyma , burgonya , újhagyma , zöldségalaplé , vaj , liszt , tojás
túró , medvehagyma , burgonya , újhagyma , zöldségalaplé , vaj , liszt , tojás
A különféle húsokból készülő pástétomok igen népszerűek, hiszen kitűnő előétel varázsolható belőlük.
Szerző: Galgóczi Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Könnyű, különleges és látványra nagyon extra!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Az idén 30 éves Kistücsök Étterem konyhájából hozzuk ezt a remek őszi fogást.
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Gyors, könnyű és megunhatatlan! 10 perc alatt kész!
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz