Jahni László receptje
2020. július 24.- 10 levél medvehagyma
- 30 dkg főtt-áttört burgonya
- 4 szál újhagyma
- 4 dl zöldségalaplé
- 4 dkg vaj
- 8 dkg liszt
- 2 db tojás
- 24 dkg túró
- só

túró , medvehagyma , burgonya , újhagyma , zöldségalaplé , vaj , liszt , tojás
túró , medvehagyma , burgonya , újhagyma , zöldségalaplé , vaj , liszt , tojás
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
A hét Michelin-csillagos katalán séf ínyencsége.
Szerző: Carme Ruscalleda
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Palotai Csaba és Gabnai Csaba
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Segal Viktor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Gálicz István
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz