Jahni László receptje
2020. július 24.- 10 levél medvehagyma
- 30 dkg főtt-áttört burgonya
- 4 szál újhagyma
- 4 dl zöldségalaplé
- 4 dkg vaj
- 8 dkg liszt
- 2 db tojás
- 24 dkg túró
- só

túró , medvehagyma , burgonya , újhagyma , zöldségalaplé , vaj , liszt , tojás
túró , medvehagyma , burgonya , újhagyma , zöldségalaplé , vaj , liszt , tojás
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
A képen látható kalács Csák László, a Brót pékség mesterének munkája.
Szerző: Péter Balázs
Fogás: kenyerek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Csomós András
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű