Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Meggy-málna szörp

Meggy-málna szörp

Zsámberger Szilvia receptje

2020. június 27.

Hozzávalók

  • 2 kg magozott meggy
  • 60 dkg málna
  • 1 l víz
  • 50 dkg cukor
  • citromsav

Elkészítés

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

A gyümölcsöket pürésítjük, hozzáadjuk a vizet, a citromsavat, és felfőzzük. Átszűrjük szitán, majd újra felfőzzük, és hozzáadjuk a cukrot. Forrón átmosott üvegekbe rakjuk. Száraz dunsztban kihűtjük.


meggy , málna , víz , cukor , szörp , citromsav

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Kacsamájroyale erdei áfonyával és újburgonyával

Kacsamájroyale erdei áfonyával és újburgonyával


Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű


Gesztenyekrémleves

Gesztenyekrémleves


Szerző: A Kandikó fogadó
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű


Palócbárány

Palócbárány


Kicsit időigényes az elkészítése, de megéri, garantált élményt nyújthatunk az étellel!
Szerző: Nagy Attila (Bori Mami étterem)
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes


Húsvéti kalács

Húsvéti kalács


A tojás az élet, az újjászületés, a kalácsfonás a születés és halál állandó körforgását szimbolizálja.
Szerző: Auguszt Olga
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű


A szilveszteri büféasztal sztárja

A szilveszteri büféasztal sztárja


Hideg töltött tojás tormás halkrémmel és almás majonézzel
Szerző: Jahni László
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin