Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Meggy-málna szörp

Meggy-málna szörp

Zsámberger Szilvia receptje

2020. június 27.

Hozzávalók

  • 2 kg magozott meggy
  • 60 dkg málna
  • 1 l víz
  • 50 dkg cukor
  • citromsav

Elkészítés

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

A gyümölcsöket pürésítjük, hozzáadjuk a vizet, a citromsavat, és felfőzzük. Átszűrjük szitán, majd újra felfőzzük, és hozzáadjuk a cukrot. Forrón átmosott üvegekbe rakjuk. Száraz dunsztban kihűtjük.


meggy , málna , víz , cukor , szörp , citromsav

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Gömböcleves káposztalében főzve

Gömböcleves káposztalében főzve


Ne csak a meséből ismerje a kisgömböcöt!
Szerző: Gáll Tímea
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű


Red Wine Flip

Red Wine Flip


Könnyű szilveszteri koktél Nagy Zoltántól, a Boutiq’Bár tulajdonosától.
Szerző: Nagy Zoltán
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű


Óriás garnélarák morzsában, csípős koktél mártogatóssal

Óriás garnélarák morzsában, csípős koktél mártogatóssal


Szerző: Barka Áron
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű


Kenyérlángos spenóttal, kecskesajttal és sonkával

Kenyérlángos spenóttal, kecskesajttal és sonkával


Ha már mellőzzük a fesztiválokat, rendezvényeket, idézzük meg ezek hangulatát egy jó kis kenyérlángossal!
Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: kenye‌rek
Nehézség: Könnyű


Balatoni csukaérem rizlingmártásban

Balatoni csukaérem rizlingmártásban


Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin