Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Meggy-málna szörp

Meggy-málna szörp

Zsámberger Szilvia receptje

2020. június 27.

Hozzávalók

  • 2 kg magozott meggy
  • 60 dkg málna
  • 1 l víz
  • 50 dkg cukor
  • citromsav

Elkészítés

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

A gyümölcsöket pürésítjük, hozzáadjuk a vizet, a citromsavat, és felfőzzük. Átszűrjük szitán, majd újra felfőzzük, és hozzáadjuk a cukrot. Forrón átmosott üvegekbe rakjuk. Száraz dunsztban kihűtjük.


meggy , málna , víz , cukor , szörp , citromsav

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

A világ legegyszerűbb sajttortája

A világ legegyszerűbb sajttortája


Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű


Porchetta, paprikasaláta, vajas zúzott burgonya

Porchetta, paprikasaláta, vajas zúzott burgonya


Szerző: Vidák Zoltán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Szennzációs desszert gombából: vargányás trüffel

Szennzációs desszert gombából: vargányás trüffel


Gyűjtsük hozzá a gombát magunk!
Szerző: A székelyudvarhelyi Páva Étterem
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz


Rántott ponty majonézes burgonyával

Rántott ponty majonézes burgonyával


Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Őzgerinc, cékla, édesburgonya, áfonya

Őzgerinc, cékla, édesburgonya, áfonya


Őzgerinc Macsinka János tálalásában.
Szerző: Macsinka János
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin