Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Meggy-málna szörp

Meggy-málna szörp

Zsámberger Szilvia receptje

2020. június 27.

Hozzávalók

  • 2 kg magozott meggy
  • 60 dkg málna
  • 1 l víz
  • 50 dkg cukor
  • citromsav

Elkészítés

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

A gyümölcsöket pürésítjük, hozzáadjuk a vizet, a citromsavat, és felfőzzük. Átszűrjük szitán, majd újra felfőzzük, és hozzáadjuk a cukrot. Forrón átmosott üvegekbe rakjuk. Száraz dunsztban kihűtjük.


meggy , málna , víz , cukor , szörp , citromsav

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Fantasztikus borleves

Fantasztikus borleves


A karácsonyi menü príma nyitófogása, de desszertnek is kiváló!
Szerző: Tivadar György
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű


Tárkonyos hideg meggyleves

Tárkonyos hideg meggyleves


Fantasztikus hűsítő kánikulában.
Szerző: Jahni László a Kistücsök Étterem séfjének
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű


Zsendicés retekcsíra-saláta almával, tökmagolajjal

Zsendicés retekcsíra-saláta almával, tökmagolajjal


Szerző: Segal Viktor
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb


Kemencés fánk

Kemencés fánk


Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű


Pásztortarhonya

Pásztortarhonya


Szerző: Jahni László
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin