Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Meggy-málna szörp

Meggy-málna szörp

Zsámberger Szilvia receptje

2020. június 27.

Hozzávalók

  • 2 kg magozott meggy
  • 60 dkg málna
  • 1 l víz
  • 50 dkg cukor
  • citromsav

Elkészítés

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

A gyümölcsöket pürésítjük, hozzáadjuk a vizet, a citromsavat, és felfőzzük. Átszűrjük szitán, majd újra felfőzzük, és hozzáadjuk a cukrot. Forrón átmosott üvegekbe rakjuk. Száraz dunsztban kihűtjük.


meggy , málna , víz , cukor , szörp , citromsav

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Zöldségerőleves pirított csicsókával

Zöldségerőleves pirított csicsókával


Jahni László, a Kistücsök Étterem séfjének lélekmelegítő receptje.
Szerző: Jahni László a Kistücsök Étterem séfjének
Fogás: levesek
Nehézség: Ki kell próbálnia!


Nyúlhúsos hortobágyi palacsinta

Nyúlhúsos hortobágyi palacsinta


Szerző: Nyári Katalin és Csiszér Árpád
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Rántott rizottógolyó sült kápiapürével

Rántott rizottógolyó sült kápiapürével


Szerző: Tivadar György
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű


Narancsdzsem

Narancsdzsem


Szerző: Fotó: Helyey Zsuzsanna - Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű


Baconös tojásfelfújt gesztenyével

Baconös tojásfelfújt gesztenyével


Gyors, könnyű és finom!
Szerző: Kun Péter
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin