Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Meggy-málna szörp

Meggy-málna szörp

Zsámberger Szilvia receptje

2020. június 27.

Hozzávalók

  • 2 kg magozott meggy
  • 60 dkg málna
  • 1 l víz
  • 50 dkg cukor
  • citromsav

Elkészítés

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

A gyümölcsöket pürésítjük, hozzáadjuk a vizet, a citromsavat, és felfőzzük. Átszűrjük szitán, majd újra felfőzzük, és hozzáadjuk a cukrot. Forrón átmosott üvegekbe rakjuk. Száraz dunsztban kihűtjük.


meggy , málna , víz , cukor , szörp , citromsav

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Sárgadinnye borecetben

Sárgadinnye borecetben


Szerző: Saly Noémi
Fogás: savanyúság
Nehézség: Könnyű


Ropogós kacsacomb lepcsánkával, almás párolt káposztával

Ropogós kacsacomb lepcsánkával, almás párolt káposztával


Szerző: Rédai Attila
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Húsos burek

Húsos burek


Burek könnyedén készíthető néhány hozzávalóból otthon is. Ötletes vendégváró, amelyet mindenki szeret.
Szerző: Spanjevic Igor
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű


Malac- vagy sertésrillette savanyúsággal és bagettel

Malac- vagy sertésrillette savanyúsággal és bagettel


Igazi vendégváró előétel.
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Mangalicaszűz répakrémmel, sült répával, shiitake gombával és gyöngyhagymával

Mangalicaszűz répakrémmel, sült répával, shiitake gombával és gyöngyhagymával


Szerző: Fehér Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin