Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Meggy-málna szörp

Meggy-málna szörp

Zsámberger Szilvia receptje

2020. június 27.

Hozzávalók

  • 2 kg magozott meggy
  • 60 dkg málna
  • 1 l víz
  • 50 dkg cukor
  • citromsav

Elkészítés

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

A gyümölcsöket pürésítjük, hozzáadjuk a vizet, a citromsavat, és felfőzzük. Átszűrjük szitán, majd újra felfőzzük, és hozzáadjuk a cukrot. Forrón átmosott üvegekbe rakjuk. Száraz dunsztban kihűtjük.


meggy , málna , víz , cukor , szörp , citromsav

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Fogas, borsó, kápia paprika, pancetta

Fogas, borsó, kápia paprika, pancetta


A bodrogkeresztúri Dereszla Bisztró receptje.
Szerző: Bém Bence a Dereszla Bisztró séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Tőkehal, kókusztejes-csilis zöldségragu, túrónudli

Tőkehal, kókusztejes-csilis zöldségragu, túrónudli


Szerző: Pohner Ádám
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Zeller-„carbonara”

Zeller-„carbonara”


Szerző: Pohner Ádám
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű


Karamellizált csokoládés panna cotta, trópusi lekvárral

Karamellizált csokoládés panna cotta, trópusi lekvárral


Szerző: Szűcs Árpád
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz


Sertésszűz paprikamártással és erdei gombákkal

Sertésszűz paprikamártással és erdei gombákkal


Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin