Gálicz István és Bereznay Tamás receptje
2018. április 11.- olívaolaj
- 1/2 fej vöröshagyma
- 1,5 dl fehérbor
- 1 l zöldségalaplé
- 50 dkg rizottórizs
- 50 dkg vargánya
- sáfrány
- 10 dkg vaj
- 30 g parmezán
- 10 dkg mozzarella
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- olaj a sütéshez

A Pasaréten újranyitott Fausto's étterem megújult tiramisuja.
Szerző: Fausto di Vora, a Fausto's Étterem séfjének
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kocsis Regina
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kerekes Sándor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű