Gálicz István és Bereznay Tamás receptje
2018. április 11.- olívaolaj
- 1/2 fej vöröshagyma
- 1,5 dl fehérbor
- 1 l zöldségalaplé
- 50 dkg rizottórizs
- 50 dkg vargánya
- sáfrány
- 10 dkg vaj
- 30 g parmezán
- 10 dkg mozzarella
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- olaj a sütéshez
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/30/Olasz-rizsgomboc-varganyaval-770x_.jpg?token=e2f09a45abf8bbb46653ca0c4144a44e)
Szerző: Varga J. Viktor
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Majoros Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Tivadar György
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Schreiner Gábor
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz