Gálicz István és Bereznay Tamás receptje
2018. április 11.- olívaolaj
- 1/2 fej vöröshagyma
- 1,5 dl fehérbor
- 1 l zöldségalaplé
- 50 dkg rizottórizs
- 50 dkg vargánya
- sáfrány
- 10 dkg vaj
- 30 g parmezán
- 10 dkg mozzarella
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- olaj a sütéshez
Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Egy firenzei specialitás, ami a pacal rokona.
Szerző: Dudás Szabolcs és Dudás Szilárd
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Pohner Ádám
Fogás: savanyúság
Nehézség: Könnyű
A Galette des Rois, vagyis a Királyok lepénye Vízkereszt környékén fogyasztott sütemény.
Szerző: Nina Métayer
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Nehéz
Szerző: Pohner Ádám
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű