Gálicz István és Bereznay Tamás receptje
2018. április 11.- olívaolaj
- 1/2 fej vöröshagyma
- 1,5 dl fehérbor
- 1 l zöldségalaplé
- 50 dkg rizottórizs
- 50 dkg vargánya
- sáfrány
- 10 dkg vaj
- 30 g parmezán
- 10 dkg mozzarella
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- olaj a sütéshez
Szerző: Fehér Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Forgó Étterem
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Péter Ildikó
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Miszori József
Fogás: torták
Nehézség: Könnyű