Receptek

Ördögpirula

Ördögpirula

Nábelek Zsófia receptje

Hozzávalók:

  • 1 adag égetett tészta
  • 4 ek porcukor
  • 2 ek cukrozatlan kakaópor
  • olaj a sütéshez

Elkészítése:
Az elkészült égetett tésztát nem töltjük habzsákba, hanem kb. 170 °C-ra felhevített olajba kanalazzuk (1), és ugyanúgy sütjük, mint egy fánkot (2).

(1.)(1.)

 

(2.)(2.)

Amint aranybarnára sült, kivesszük az olajból, leitatjuk papírral a külsejét, és még forrón a kakaóporral elkevert porcukorba forgatjuk (3). Narancslekvárral igazi téli, farsangi édesség.

(3.)(3.)

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.