Nábelek Zsófia receptje
2020. január 9.- 1 adag égetett tészta
- 4 ek porcukor
- 2 ek cukrozatlan kakaópor
- olaj a sütéshez
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/03/MK-fankok-Nabelek-Zsofi-14-770x_.jpg?token=ddcf211fc5267ac4c54f899482915864)
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/03/fank_2-770x_.jpg?token=d14bf097c910c2c9199171629fadd248)
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/03/MK-fankok-Nabelek-Zsofi-18-770x_.jpg?token=8563f845945b7c3b21df94ed8583f513)
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/06/03/francia-f-nk-770x_.jpg?token=63eab9f75efc8524a6caabb13196f323)
Szerző: Katona István, a Hortobágyi Csárda séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Földi Ádám
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Varga J. Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: David Rathgeber
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Horváth Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz