Receptek

Paradicsompaprika-mangó salsa hideg egészben sült tarjával

Segal Viktor receptje:

Paradicsompaprika-mangó salsa hideg egészben sült tarjával

4 fő részére

HOZZÁVALÓK:
  • 40 dkg egészben sült sertéstarja, hidegen vékony szeletekre vágva

SALSA

HOZZÁVALÓK:
  • 2 db friss mangó húsa kb. 1×1 centis kockákra vágva
  • 1/2 fej lila hagyma finomra aprítva
  • 1 db habanero parika kimagozva, csíkokra vágva
  • 2 db paradicsompaprika 1×1 centis kockára vágva
  • 1 ek friss korianderlevél (opcionális, ha hozzájutunk, használhatunk friss currylevelet vagy petrezselyemzöldet is)
  • 3 tk frissen facsart citrom leve
  • 3 ek olívaolaj
  • só, bors
 
ELKÉSZÍTÉSE:

A salsa hozzávalóit összekeverjük és fél órára hűtőbe tesszük. Tálaláskor a hússzeleteket a tányérra helyezzük, ráhalmozzuk a paradicsompaprika-mangó salsát.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább