Segal Viktor receptje
2020. július 24.- 3 gerezd fokhagyma
- 90 g bazsalikomlevél (kb. 1,5 csomag)
- 4 ek fenyőmag
- 2 dl olívaolaj
- 80 g parmezán
- só, frissen őrölt fekete bors
ELKÉSZÍTÉSE:
A fenyőmagot száraz serpenyőben alacsony lángon megpirítjuk, majd aprítógépben megdaráljuk.
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/07/24/pesto-770x_.jpg?token=1fee5ef9e0ad7f83b8c41ada25f889a9)
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/07/24/pesto_1-770x_.jpg?token=10389388669215e686e3d08bf31f9520)
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/07/24/Pesto_1-770x_.jpg?token=8511bd748319a4a5d14fd21bb1d10f43)
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/07/24/Pesto_2-770x_.jpg?token=92a452e6092c32f1be1067a709644503)
fokhagyma , bazsalikomlevél , fenyőmag , olívaolaj , parmezán