Receptek

Windsor-leves

Bicsár Attila receptje:

Windsor-leves

4 fő részére

HOZZÁVALÓK:
  • 300 g marhapofa darabolva
  • 1 db lila hagyma aprítva
  • 1 db sárgarépa apró kockákra vágva
  • 1 szál zeller apró kockákra vágva
  • 1 ek malátapor
  • 50 g csicseriborsó
  • szőlőmagolaj
  • 1 ek vaj
  • 2 szál kakukkfű
  • zöldségalaplé
  • bors
ELKÉSZÍTÉSE:

Vaj és szőlőmagolaj keverékén megpirítjuk a húst, sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a malátaport. Felengedjük kevés alaplével, hozzáadjuk a zöldségeket, kakukkfüvet. Mikor a hús már félig megpuhult, a csicseriborsót is hozzáadjuk, öntünk még hozzá alaplevet, és az egészet puhára főzzük.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.