A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Windsor-leves

Bicsár Attila receptje

2018. december 3.
  • 300 g marhapofa darabolva
  • 1 db lila hagyma aprítva
  • 1 db sárgarépa apró kockákra vágva
  • 1 szál zeller apró kockákra vágva
  • 1 ek malátapor
  • 50 g csicseriborsó
  • szőlőmagolaj
  • 1 ek vaj
  • 2 szál kakukkfű
  • zöldségalaplé
  • só, bors

ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű
Vaj és szőlőmagolaj keverékén megpirítjuk a húst, sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a malátaport. Felengedjük kevés alaplével, hozzáadjuk a zöldségeket, kakukkfüvet. Mikor a hús már félig megpuhult, a csicseriborsót
is hozzáadjuk, öntünk még hozzá alaplevet, és az egészet puhára főzzük.


marhapofa , lila hagyma , sárgarépa , zeller , csicseriborsó , malátapor , szőlőmagolaj , kakukkfű , zöldségalaplé

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra