Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
Szerző: Macsinka János
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Nehéz
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Zirig Árpád
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Mészáros Ádám
Fogás: levesek
Nehézség: Időigényes
Az édes és a sós mennyei találkozása egyetlen falatkában.
Szerző: Száraz Zsuzsanna
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű