Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Kicsit időigényes az elkészítése, de megéri, garantált élményt nyújthatunk az étellel!
Szerző: Nagy Attila (Bori Mami étterem)
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes

Szerző: Nagy Attila, derecskei cukrász
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű

Szerző: Palágyi Eszter
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz

Szerző: Juan Carlos
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Kocsis Regina
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű