Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Szerző: Rosenstein Tibor
Fogás: főételek
Nehézség: Nehéz

Körítésnek, uzsonnának, húsmentes fogásnak is remek a könnyű cukkinis fogás.
Szerző: Weibel Csabának, a mallorcai Restaurant Goli séfjének a
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb

Szerző: Tivadar György
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Bíró Lajos
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű