Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Thai-bengáli pacal Ausztriából, ami nem is próbál autentikus lenni.
Szerző: Zirig Árpád
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Rosenstein Tibor
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű

Ízelítő a hihetetlenül gazdag török konyhából: igazi kulináris élmény!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Merczi Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes

Szerző: Cattaneo Graziano (Krizia Étterem)
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű