Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű

Ugye, hogy rémlik a napköziből? De ez egy kicsit jobb lesz!
Szerző: Csizmazia László, a Menza séfjének
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű

Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Legkönnyebb

Szerző: Herczeg Gabriella
Fogás: levesek
Nehézség: Még könnyebb