Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Red Wine Flip

Red Wine Flip

Nagy Zoltán receptje

2020. december 1.

Hozzávalók

  • 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
  • 15 ml fahéjszirup
  • 1 db tojásfehérje

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.

Díszítés: szerecsendió-szórás



vörösbor , tojásfehérje , fahéjszirup

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Ázsiai pacal Bécs szívéből

Ázsiai pacal Bécs szívéből


Thai-bengáli pacal Ausztriából, ami nem is próbál autentikus lenni.
Szerző: Zirig Árpád
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Túrós csusza

Túrós csusza


Szerző: Rosenstein Tibor
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű


Töltött báránylapocka lecsós bulgurral

Töltött báránylapocka lecsós bulgurral


Ízelítő a hihetetlenül gazdag török konyhából: igazi kulináris élmény!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Házi aranymazsolás libamájpástétom

Házi aranymazsolás libamájpástétom


Szerző: Merczi Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes


Spagetti a tenger gyümölcseivel

Spagetti a tenger gyümölcseivel


Szerző: Cattaneo Graziano (Krizia Étterem)
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin