Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

A nyár slágere Mede Ádám tálalásában. Bomba!
Szerző: Mede Ádám
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű

Különleges harcsapaprikás kapros túrógombóccal és ropogós mangalicapörccel – igazi magyar ízvilág modern köntö
Szerző: Pataky Péter
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Mógor Ferenc
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű