Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Szerző: Jahni László
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű

Szerző: Szrimácz Dóra és Marjai Bea
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz

Ideális grillezéshez vagy ízesítéshez.
Szerző: Zsámberger Szilvia
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Segal Viktor
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Könnyű

Szerző: Korponai Péter
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű