Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Red Wine Flip

Red Wine Flip

Nagy Zoltán receptje

2020. december 1.

Hozzávalók

  • 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
  • 15 ml fahéjszirup
  • 1 db tojásfehérje

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.

Díszítés: szerecsendió-szórás



vörösbor , tojásfehérje , fahéjszirup

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Kacsamájmousse

Kacsamájmousse


Íme egy remek hideg előétel a karácsonyi ünnepekre, illetve az adventi vendégváráshoz.
Szerző: Katkó Kriszta, az Alkimista Kulináris Műhely séfjének
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű


Kevert tészta: kuglóf

Kevert tészta: kuglóf


Szerző: Juhos József
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz


Sültpaprikás kecskesajt bortésztában

Sültpaprikás kecskesajt bortésztában


Szilveszteri falatkák a séf tálalásában.
Szerző: Várvizi Péter
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű


Puntarelle  alla romana

Puntarelle alla romana


Ropogós és enyhén keserű saláta, egyszerű szardellás vinaigrette-tel.
Szerző: Rosario Simeoli, a Pomo d'Oro séfjének
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!


Palócbárány

Palócbárány


Kicsit időigényes az elkészítése, de megéri, garantált élményt nyújthatunk az étellel!
Szerző: Nagy Attila (Bori Mami étterem)
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin