Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Igazi karácsonyi sütemény, amelynek hagyományos változata csokoládés vajkrémmel készül.
Szerző: Auguszt Ibolya
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Auguszt Olga
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Ugye, hogy rémlik a napköziből? De ez egy kicsit jobb lesz!
Szerző: Csizmazia László, a Menza séfjének
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű