Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Szerző: Fűszeres Eszter
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Jahni László, a Kistücsök séfje megmutatja, hogyan készül a tökéletes rakott cukkini.
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

A különféle húsokból készülő pástétomok igen népszerűek, hiszen kitűnő előétel varázsolható belőlük.
Szerző: Galgóczi Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Hűtött alapanyagokkal, frissen tálalva az igazi!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Az alternatív Márton-napi menü remek indító fogása lehet.
Szerző: Száraz Zsuzsanna
Fogás: levesek
Nehézség: Ki kell próbálnia!