Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Szerző: Gyurik Gábor
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Forster Zoltán
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes

Szerző: Csécsei László és Orcsik Edit
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz

Vajas pirítóssal, kaláccsal vagy croissant-nal isteni, de húsokat is bolondíthatunk vele.
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű