Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Red Wine Flip

Red Wine Flip

Nagy Zoltán receptje

2020. december 1.

Hozzávalók

  • 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
  • 15 ml fahéjszirup
  • 1 db tojásfehérje

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.

Díszítés: szerecsendió-szórás



vörösbor , tojásfehérje , fahéjszirup

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Narancsos cikória őzgerinccel és pirított brióssal

Narancsos cikória őzgerinccel és pirított brióssal


Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: előételek
Nehézség: Időigényes


Csirke római tálban

Csirke római tálban


Szerző: Földi Ádám (mátranováki Faluhely Major)
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Szarvasgombás libamájterrine

Szarvasgombás libamájterrine


Szerző: Galgóczi Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz


Póréhagymaleves palacsintával

Póréhagymaleves palacsintával


Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű


Kenyérlángos spenóttal, kecskesajttal és sonkával

Kenyérlángos spenóttal, kecskesajttal és sonkával


Ha már mellőzzük a fesztiválokat, rendezvényeket, idézzük meg ezek hangulatát egy jó kis kenyérlángossal!
Szerző: Kovács Tibor, „Pepe” pékmester
Fogás: kenye‌rek
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin