Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Red Wine Flip

Red Wine Flip

Nagy Zoltán receptje

2020. december 1.

Hozzávalók

  • 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
  • 15 ml fahéjszirup
  • 1 db tojásfehérje

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.

Díszítés: szerecsendió-szórás



vörösbor , tojásfehérje , fahéjszirup

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Pisztráng, halvelouté, borsó, mustár, petrezselyempüré

Pisztráng, halvelouté, borsó, mustár, petrezselyempüré


Szerző: Pohner Ádám
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Sáfrányos rizottó vörös rákkal, feketekagylóval

Sáfrányos rizottó vörös rákkal, feketekagylóval


Szerző: Rosario Simeoli
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Kókuszos krémleves citromfüves garnélával

Kókuszos krémleves citromfüves garnélával


Szerző: Katona András
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű


Pisztráng daragaluskával és zöldségekkel

Pisztráng daragaluskával és zöldségekkel


Szerző: Heiszler Olivér András
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Közepesen nehéz


Rakott cukkini petrezselymes tört búzával, kapros vajtökszósszal

Rakott cukkini petrezselymes tört búzával, kapros vajtökszósszal


Jahni László, a Kistücsök séfje megmutatja, hogyan készül a tökéletes rakott cukkini.
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin