Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb

Csak közvetlenül a tálalás előtt süssük ki!
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Ruprecht László
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű

Téli kedvencünk tele kollagénnel.
Szerző: Jahni László
Fogás: előételek
Nehézség: Ki kell próbálnia!