Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Szerző: Pethő Balázs
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Nábelek Zsófi
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű

Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb

Szerző: Vadász Imre
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Időigényes

Szerző: Borbás Marcsi
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz