Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Szerző: Pohner Ádám
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Rosario Simeoli
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Katona András
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Heiszler Olivér András
Fogás: vegetáriánus
Nehézség: Közepesen nehéz

Jahni László, a Kistücsök séfje megmutatja, hogyan készül a tökéletes rakott cukkini.
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű