Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Szerző: Csiszér Árpád
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű

Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Nehéz

Hűtött alapanyagokkal, frissen tálalva az igazi!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Szaftos szilvás crumble ropogós morzsával - egyszerű, mégis ellenállhatatlan desszert.
Szerző: Szabi, a pék
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű