Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Katkó Kriszta receptje.
Szerző: Katkó Kriszta
Fogás: saláták
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Ha fogyókúrázni akar, egyen hajdinakását!
Szerző: Molnár László
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb

Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Jahni László
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Auguszt Olga megmutatja, hogyan készül az isteni, klasszikus budai krémes.
Szerző: Auguszt Olga
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű