Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
Szerző: Rosario Simeoli
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű
Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Barka Áron
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Készítette: Nábelek Zsófia, Méhész Zsuzsa
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
A bodrogkeresztúri Dereszla Bisztró receptje.
Szerző: Bém Bence a Dereszla Bisztró séfjének
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz