Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Szerző: Segal Viktor
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Giuseppe Scaricamazza
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Egy firenzei specialitás, ami a pacal rokona.
Szerző: Dudás Szabolcs és Dudás Szilárd
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

A spanyolok leghíresebb étele a paella, a helyiek szerint Valencia környékéről származik.
Szerző: L'Illa Restaurante, Valencia
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Derecskei hagyományőrzők
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű