Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
Szerző: Bíró Lajos
Fogás: tészták
Nehézség: Még könnyebb
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Sárközi Ákos
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Berke Márta és Kocsis Regina
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Könnyű