Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Red Wine Flip

Red Wine Flip

Nagy Zoltán receptje

2020. december 1.

Hozzávalók

  • 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
  • 15 ml fahéjszirup
  • 1 db tojásfehérje

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.

Díszítés: szerecsendió-szórás



vörösbor , tojásfehérje , fahéjszirup

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Halsaláta a szegedi Alkímista Kulináris Műhelytől

Halsaláta a szegedi Alkímista Kulináris Műhelytől


Katkó Kriszta receptje.
Szerző: Katkó Kriszta
Fogás: saláták
Nehézség: Ki kell próbálnia!


Hajdinakása hideg tejjel

Hajdinakása hideg tejjel


Ha fogyókúrázni akar, egyen hajdinakását!
Szerző: Molnár László
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb


Töltött kelkáposzta paradicsomos tönkölybúza-salátával

Töltött kelkáposzta paradicsomos tönkölybúza-salátával


Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Karalábé zöldalma levében érlelve, salátalevelekkel

Karalábé zöldalma levében érlelve, salátalevelekkel


Szerző: Jahni László
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű


Budai krémes

Budai krémes


Auguszt Olga megmutatja, hogyan készül az isteni, klasszikus budai krémes.
Szerző: Auguszt Olga
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin