Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Szerző: Auguszt-Arató Flóra
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Ádám Csaba
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!

Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: tészták
Nehézség: Könnyű

Petrányi Piroska, a csopaki Petrányi Borterasz tulajdonosa családi receptje
Szerző: Petrányi Piroska
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Tamás és Bittera Dóra
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!