Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Szerző: Saly Noémi
Fogás: italok
Nehézség: Könnyű

Szerző: Horváth Csongor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Jahni László nagyszerű, pirított csicsókás erőlevesének elkészítése könnyebb, mint gondolnánk!
Szerző: Jahni László a Kistücsök Étterem séfjének
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Katona András
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű