Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Szerző: A kecskeméti Bagatell Étterem (Kecskeméti Krisztián és Kovács Sándor)
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Tivadar György
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Libor Mária
Fogás: kenyerek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Készítette: Segal Viktor (Magyar Elek)
Fogás: tészták
Nehézség: Legkönnyebb