Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Szerző: Knáb János
Fogás: levesek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Földi Ádám
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz

Ahogyan az Ínyesmester írja, a mézescsók valószínűleg a mézeskalács egyik „leszármazottja”.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: savanyúság
Nehézség: Könnyű