Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
A sztárpék híres fánkjának receptjét osztja meg az olvasókkal.
Szerző: Szabi a pék
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Pesti István
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Küronya Márk és Litauszki Zsolt
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Tavaszi ízkavalkád.
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű