Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Szerző: Macsinka János
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű

Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű

A legegyszerűbb kelt tészta a briós tésztája.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Tivadar György
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű

Szerző: Erhardt Zoltán (Erhardt Étterem és Panzió)
Fogás: köretek
Nehézség: Könnyű