Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
Íme egy remek hideg előétel a karácsonyi ünnepekre, illetve az adventi vendégváráshoz.
Szerző: Katkó Kriszta, az Alkimista Kulináris Műhely séfjének
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Könnyű
Szerző: Juhos József
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szilveszteri falatkák a séf tálalásában.
Szerző: Várvizi Péter
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Ropogós és enyhén keserű saláta, egyszerű szardellás vinaigrette-tel.
Szerző: Rosario Simeoli, a Pomo d'Oro séfjének
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Kicsit időigényes az elkészítése, de megéri, garantált élményt nyújthatunk az étellel!
Szerző: Nagy Attila (Bori Mami étterem)
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes