Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Segal Viktor
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb

Szerző: Gyűjtő Ádám és Somodi Péter, Graefl Major
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

A különféle húsokból készülő pástétomok igen népszerűek, hiszen kitűnő előétel varázsolható belőlük.
Szerző: Galgóczi Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű