Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Red Wine Flip

Red Wine Flip

Nagy Zoltán receptje

2020. december 1.

Hozzávalók

  • 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
  • 15 ml fahéjszirup
  • 1 db tojásfehérje

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.

Díszítés: szerecsendió-szórás



vörösbor , tojásfehérje , fahéjszirup

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Gyömbéres nyúlcombfilé fahéjas sütőtökkel és vajban sült hagymákkal

Gyömbéres nyúlcombfilé fahéjas sütőtökkel és vajban sült hagymákkal


Szerző: Gyurik Gábor
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!


Frissen sült házinyúlkorona kolbászos lecsóval

Frissen sült házinyúlkorona kolbászos lecsóval


Szerző: Kalla Kálmán
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz


Báránygerinc rukolasalátával, tokaji borecettel

Báránygerinc rukolasalátával, tokaji borecettel


Szerző: Forster Zoltán
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes


Leves sült újburgonyából, beregi csirkemáj, sóskás juhtúró

Leves sült újburgonyából, beregi csirkemáj, sóskás juhtúró


Szerző: Csécsei László és Orcsik Edit
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz


Alma-ananász lekvár

Alma-ananász lekvár


Vajas pirítóssal, kaláccsal vagy croissant-nal isteni, de húsokat is bolondíthatunk vele.
Szerző: Saly Noémi
Fogás: lekvár/dzsem
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin