Magyar Konyha Online

Amitől a szellem is jóllakik

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Gasztroarcok
  • Életmód

Receptek

Red Wine Flip

Red Wine Flip

Nagy Zoltán receptje

2020. december 1.

Hozzávalók

  • 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
  • 15 ml fahéjszirup
  • 1 db tojásfehérje

Elkészítés

ADAG: 1 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Könnyű

Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.

Díszítés: szerecsendió-szórás



vörösbor , tojásfehérje , fahéjszirup

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra

Receptajánló

Báránycsorba

Báránycsorba


Szerző: Készítette: Mautner Zsófia - Kövi Pál: Erdélyi lakoma c.kötet
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz


Zsendicés retekcsíra-saláta almával, tökmagolajjal

Zsendicés retekcsíra-saláta almával, tökmagolajjal


Szerző: Segal Viktor
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb


Tanyasi csirkemell házi tésztával, zúzával és laskagombával

Tanyasi csirkemell házi tésztával, zúzával és laskagombával


Szerző: Gyűjtő Ádám és Somodi Péter, Graefl Major
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Kacsamell vajtökkel és málnával

Kacsamell vajtökkel és málnával


Szerző: Tivadar György
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű


Libamájkrém

Libamájkrém


A különféle húsokból készülő pástétomok igen népszerűek, hiszen kitűnő előétel varázsolható belőlük.
Szerző: Galgóczi Gábor
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű


Témák

  • Hírek
  • Gasztromagazin
  • Receptek
  • Életmód

Információk

  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • ÁSZF
  • Adatvédelem

Magazin

  • Előfizetés

Hírlevél

  • Feliratkozás

Kövess minket

 SimplePay vásárlói tájékoztató
© 2018 - 2025 Magyar Konyha magazin