Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Szerző: Mihályi László
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Macsinka János
Fogás: főételek
Nehézség: Könnyű

Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: levesek
Nehézség: Időigényes

Szerző: Gyurik Gábor
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Kóstoló Kárpátaljáról, Pákozdi Judit–Punykó Mária
Fogás: saláták
Nehézség: Legkönnyebb