Nagy Zoltán receptje
2020. december 1.- 100 ml erősen tanninsavas vörösbor
- 15 ml fahéjszirup
- 1 db tojásfehérje
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()
Az összetevőket erőteljesen összerázzuk, majd pohárba szűrjük.
![]()

Pillanatok alatt elkészül.
Szerző: Szabó Julcsi és Manuela-Esther Kreissl-Sanchez
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

Auguszt Olga megmutatja, hogyan készül az isteni, klasszikus budai krémes.
Szerző: Auguszt Olga
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű

Szerző: Várvizi Péter
Fogás: saláták
Nehézség: Időigényes

Szerző: Borbás Marcsi
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz

Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes