Barka Áron receptje
2020. április 30.- 80 dkg szűzpecsenye
- 1-2 ek mustár
- 1 ek méz
- 1 kk bors
- 1 dl olívaolaj
- 1 kg sárgarépa
- 3-4 ek juharszirup
- 1-2 ek szezámmag
- só
![](http://magyarkonyhaonline.hu/storage/media/thumbnails/2020/05/27/-SEB2266-770x_.jpg?token=c58c9080f36f6cf022d2822f9dd9ac69)
juharszirup , szezámmag , sárgarépa , olívaolaj , méz , mustár , bors , só , szűzpecsenye
juharszirup , szezámmag , sárgarépa , olívaolaj , méz , mustár , bors , só , szűzpecsenye
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Ünnepi előétel karácsonyra vagy szilveszterre.
Szerző: Pillók Attila
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Nagy Róbert
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Regdon Zsolt
Fogás:
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Szerző: Bereznay Tamás
Fogás: levesek
Nehézség: Közepesen nehéz