Barka Áron receptje
2020. április 30.- 80 dkg szűzpecsenye
- 1-2 ek mustár
- 1 ek méz
- 1 kk bors
- 1 dl olívaolaj
- 1 kg sárgarépa
- 3-4 ek juharszirup
- 1-2 ek szezámmag
- só

juharszirup , szezámmag , sárgarépa , olívaolaj , méz , mustár , bors , só , szűzpecsenye
juharszirup , szezámmag , sárgarépa , olívaolaj , méz , mustár , bors , só , szűzpecsenye
Szerző: Zilahy Ágnes
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
A Magyar Konyha magazin 2023. áprilisi lapszámának címlapfinomságát nyújtjuk most át.
Szerző: Nábelek Zsófia
Fogás: sütemények
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Bergmann Ernő
Fogás: tányérdesszertek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Tivadar György
Fogás: saláták
Nehézség: Könnyű
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Könnyű