A sertésszűzet lehártyázzuk, a zsíros részeit leszedjük, megtisztítjuk, megmossuk, szárazra töröljük. Ezután 2 cm-es szeleteket vágunk belőle, amit kézzel, tenyérrel lazítunk. Csípős, mézes, mustáros pácot készítünk.
A mustárt, a mézet, az olívaolajt, a gyömbért és a chilit ízlés szerinti sóval összekeverjük. Ezzel a szűzpecsenyéket alaposan bekenjük. A pácból a húsokat 4-5 óra elteltével egy tálcára szedjük, majd vízbe áztatott nyársra húzzuk őket.
Erős parázs fölött 6-10 perc alatt készre sütjük. A sárgarépát felszeleteljük, forró serpenyőben először olaj nélkül pirítjuk, majd egy-két perc elteltével evőkanálnyi olajat adunk hozzá. A végén megöntözzük juharsziruppal, és pirított szezámmaggal tálaljuk.