Barka Áron receptje
2020. április 30.- 80 dkg szűzpecsenye
- 1-2 ek mustár
- 1 ek méz
- 1 kk bors
- 1 dl olívaolaj
- 1 kg sárgarépa
- 3-4 ek juharszirup
- 1-2 ek szezámmag
- só

juharszirup , szezámmag , sárgarépa , olívaolaj , méz , mustár , bors , só , szűzpecsenye
juharszirup , szezámmag , sárgarépa , olívaolaj , méz , mustár , bors , só , szűzpecsenye
Szerző: Herczeg Gabriella
Fogás: előételek
Nehézség: Még könnyebb
Auguszt Olga útmutatásai alapján most elkészítheti a Kossuth-kiflit!
Szerző: Auguszt Elemér-Auguszt Olga
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
A debreceni Csakhal Bisztró ellenállhatatlanul hűsítő receptje.
Szerző: Pataky Péter
Fogás: MagyarKonyha finomság
Nehézség: Ki kell próbálnia!
Klasszikus osztrák Linzertorte-recept.
Szerző: Massimo Fenati
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű
Szerző: Wolf András
Fogás: főételek
Nehézség: Időigényes