Barka Áron receptje
2020. április 30.- 80 dkg szűzpecsenye
- 1-2 ek mustár
- 1 ek méz
- 1 kk bors
- 1 dl olívaolaj
- 1 kg sárgarépa
- 3-4 ek juharszirup
- 1-2 ek szezámmag
- só
juharszirup , szezámmag , sárgarépa , olívaolaj , méz , mustár , bors , só , szűzpecsenye
juharszirup , szezámmag , sárgarépa , olívaolaj , méz , mustár , bors , só , szűzpecsenye

Szerző: Győrffy Árpád
Fogás: főételek
Nehézség: Legkönnyebb

Szerző: Segal Viktor
Fogás: előételek
Nehézség: Legkönnyebb

Szerző: Várvízi Péter
Fogás: előételek
Nehézség: Nehéz

Egy igazi klasszikus szilveszteri előétel egy világlátott séftől.
Szerző: Litauszki Zsolt
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű

Egy menzakedvenc újragondolva.
Szerző: Tóth Katalin (Kardos Szőlőbirtok & Supreme Borbisztró)
Fogás: édesség/ínyencség
Nehézség: Ki kell próbálnia!