Barka Áron receptje
2020. április 30.- 80 dkg szűzpecsenye
- 1-2 ek mustár
- 1 ek méz
- 1 kk bors
- 1 dl olívaolaj
- 1 kg sárgarépa
- 3-4 ek juharszirup
- 1-2 ek szezámmag
- só

juharszirup , szezámmag , sárgarépa , olívaolaj , méz , mustár , bors , só , szűzpecsenye
juharszirup , szezámmag , sárgarépa , olívaolaj , méz , mustár , bors , só , szűzpecsenye
Szerző: Jahni László
Fogás: főételek
Nehézség: Közepesen nehéz
Szerző: Saly Noémi
Fogás: savanyúság
Nehézség: Könnyű
Szerző: Bittera Dóra – Molnár B. Tamás
Fogás: előételek
Nehézség: Könnyű
Szerző: Zirig Árpád
Fogás: előételek
Nehézség: Közepesen nehéz
A tojás az élet, az újjászületés, a kalácsfonás a születés és halál állandó körforgását szimbolizálja.
Szerző: Auguszt Olga
Fogás: sütemények
Nehézség: Könnyű