A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Görögdinnye-saláta

Nábelek Zsófia receptje

2018. június 25.
  • 50 dkg görögdinnye
  • 3 ek olívaolaj
  • 1 db lime leve és héja
  • 1/2 csokor menta
  • kevés petrezselyem
  • 150 g lágy feta vagy kecskesajt, esetleg orda
  • frissen őrölt fekete bors
  • 5 dkg földimogyoró
ADAG: 4 főre
ELKÉSZÍTÉSI NEHÉZSÉG: Legkönnyebb

Az olajat, a lime-levet és a borsot egy kis edényben elkeverjük. A mentát és a petrezselymet felaprítjuk, és összeforgatjuk az előbb elkészített vinaigrette-tel együtt a falatnyi darabokra vágott dinnyével. Tálalás előtt rámorzsoljuk a sajtot, óvatosan átkeverjük, és megszórjuk a durvára vágott földimogyoróval.


bors , földimogyoró , görögdinnye , feta , lime , menta , olívaolaj

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra